Charles Whitley 1903-ból 2020-ba utazik, ahol összeismerkedik Megan Turnerrel, és átéli a 21. század karácsonyát.
(Subs)
Az Időtlen karácsony (2020) a MAFAB nézői visszajelzései szerint varázslatos időutazást, kosztümös díszleteket és kedves romantikát kínál. A nézők az aranyos főszereplőket, a karácsonyi atmoszférát és a 21. századba helyezett ünnepi kaland könnyed hangulatát emelik ki, így a film a feel-good és ünnepi románcok kedvelőinek is kellemes választás lehet. Ron Oliver filmjének középpontjában Ryan Paevey és Erin Cahill áll, mellettük Brandi Alexander és Zahf Paroo is feltűnik. Charles Whitley egy varázslatos óra révén 1903-ból 2020-ba kerül, ahol megismeri Megan Turnert, és átéli a modern karácsonyt.
Hirdetés
IMDB értékelés:
7.0/10
Rendező: Ron Oliver
Író: Duane Poole, Ron Oliver, Alexis Stanton
Író: Duane Poole, Ron Oliver, Alexis Stanton
Zene: Alec Puro, Irving Victoria
Szereplők: Ryan Paevey, Erin Cahill, Brandi Alexander, Zahf Paroo, Nelson Wong, Michael St. John Smith, Karen Kruper, Kerry James
Premier: 2020.11.15.
Egy időtlen karácsony
Van benne időutazás, varázslatos óra, kosztümös díszlet, romantika és aranyosak a főszereplők. Szerintem megér egy próbát! A mostani karácsonyi filmek mellett ez egészen élvezhető volt.