Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78
Filmadatlap
 
25
Szereplők
33
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
szabomarc   2019. 01. 20.

legújabb vélemény

Kissé vontatott volt néha a film, de nem volt rossz. Régebben láttam, így nem egy friss élmény, de élveztem, jól volt szerintem felépítve, nem volt nagy hiányérzetem.

 
indingo   2017. 12. 04.

Kedvelem a művészeteket és a különlegesebb filmeket, de ez valahogy nem ragadott magával. Helyenként eléggé unalmas a története és Owen Wilson se tartozik a kedvenceim közé.


 
dulkap   2015. 02. 04.

Nagyon jó kis film, annak ellenére, hogy távol állnak tőlem a romantikus filmek és Woody Allennek is a régebbi munkái tetszenek inkább. Sajnos a jelenben játszódó részekben, a sok irritáló karakter (Inez, a szülei, Paul), engem nagyon bosszantottak és kicsit rontottak a film élvezeti értékén. De talán a 2011-es év kínálatából az egyik legkellemesebb csalódás volt számomra. Finom humorral van átitatva, még ha nem is, a számomra Allen-es humorral. Egy-két kivétellel remek színészi játékkal és könnyed befejezéssel és nagyon hangulatos zenével.

 
Deku   2017. 08. 30.

Azonnal felborzolta a kedélyeket és az utolsó percig maximális élményt nyújt. Engem legalábbis nem hagyott nyugton és minden pillanatot kimaxolt a film. Remek filmélményt kaptam.

 
citizenfour99   2016. 03. 15.

Egy jó kis Woody Allen film. Visszavarázsolt kicsit Hamingway-ék világába, aminek minden eggyes pillanatát élveztem. Király és kreatív film, plusz egy Owen Wilson, aki szerintem Starsky-nak volt a legjobb még ha ő volt egyáltalán na mindegy Rachel McAdams kárpótolt a alakításért, de azért az sem volt kimagasló. Lényegtelen, ilyen filmet hátrakell dőlni, jókat mosolyogni és szabadjára ereszteni a képzelőerődet. Kész.

Owen Wilson

A film összbevétele 151 119 219 dollár volt (imdb.com).

 

A film 17 millió dollárból készült és 151,119,219 dollárt termelt világszerte.

(citizenfour99)
 

A rottent. nevű kritikaösszegző oldalon a film meglepően jól teljesített a maga 93%-val, méghozzá 192 pozitív és 15 negatívabb jellegű kritikával.

(citizenfour99)
 

A filmben azért volt ott Salvador Dalíval a híres filmrendező, Luis Buñuel, mivel ő is szürrealista volt, csak ő a filmkészítés terén, és nagyon jó barátja volt Dalí-nak.

(citizenfour99)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.