Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Éjfélkor Párizsban (2011)

Midnight in Paris
Filmadatlap
 
25
Szereplők
32
Vélemények
25
Képek
1
Videók

Galéria (25)

Videók (1)

 
Yosihiro   2020. 03. 27.

legújabb vélemény

0
Éjjel Párizsban

Mindenek előtt le kell szögezzem elég szkeptikusan ültem le a film elé. Igazából kaptam valamit meg nem is. A történet aranyos és jó de a romantika csak irodalmi szinten jelenik meg a filmen. Főként a régmúltat helyezi előtérbe egy könyv révén amivel nem is lenne rossz szinte olyan mintha egy mesevilágba csöppenénk a neves írók és festők által. Összességében a film rendezése és tartalma jó a szerplők ugyan alkotnak kiemelkedőt de a film mondanivalója miatt egészen jól sikerült. A zenei és hangi effektek háát én többet vártam nekem gyenge lett ugyan felcsendülnek remek dallamok, de mégsem ragadott meg. Így a film mivel egy érdekes nézhető és misztikus elemekkel ellátott így megadható a négy csillag. Talán még Párizs bemutatását emelném ki ami fontos és jól sikerült. A kultúra és irodalom és történelem nagy szegmensét érintve néha unalmasnak tűnhetnek a képek képkoclák de ettől eltekintve egy igazi nyugtató vidám és happy and- el végződő filmet kapunk ami remek kikapcsolódás....Üdv Yosihiro

 
indingo   2017. 12. 04.

0

Kedvelem a művészeteket és a különlegesebb filmeket, de ez valahogy nem ragadott magával. Helyenként eléggé unalmas a története és Owen Wilson se tartozik a kedvenceim közé.

 
dulkap   2015. 02. 04.

0

Nagyon jó kis film, annak ellenére, hogy távol állnak tőlem a romantikus filmek és Woody Allennek is a régebbi munkái tetszenek inkább. Sajnos a jelenben játszódó részekben, a sok irritáló karakter (Inez, a szülei, Paul), engem nagyon bosszantottak é... több»

 
Deku   2017. 08. 30.

0

Azonnal felborzolta a kedélyeket és az utolsó percig maximális élményt nyújt. Engem legalábbis nem hagyott nyugton és minden pillanatot kimaxolt a film. Remek filmélményt kaptam.

 
citizenfour99   2016. 03. 15.

0

Egy jó kis Woody Allen film. Visszavarázsolt kicsit Hamingway-ék világába, aminek minden eggyes pillanatát élveztem. Király és kreatív film, plusz egy Owen Wilson, aki szerintem Starsky-nak volt a legjobb még ha ő volt egyáltalán na mindegy Rachel Mc... több»

 
Edii   2015. 04. 22.

0

Csodás képek, elbűvölő hangulat. Tetszett nagyon, engem megnyert. Gil karakterét nem tudom nem szeretni, a sok hülyeség ellenére se, kiváló karakter, egy kiváló színész alakításában!

 
Bizsu82   2019. 01. 16.

0

Egyáltalán nem sablonos film. Különleges és ötletgazdag a története. A szereplők aranyosak és meggyőzően alakítanak. A történet elgondolkoztat és kellemesen ki is kapcsol.-

A film összbevétele 151 119 219 dollár volt (imdb.com).

 

A film 17 millió dollárból készült és 151,119,219 dollárt termelt világszerte.

(citizenfour99)
 

A rottent. nevű kritikaösszegző oldalon a film meglepően jól teljesített a maga 93%-val, méghozzá 192 pozitív és 15 negatívabb jellegű kritikával.

(citizenfour99)
 

A filmben azért volt ott Salvador Dalíval a híres filmrendező, Luis Buñuel, mivel ő is szürrealista volt, csak ő a filmkészítés terén, és nagyon jó barátja volt Dalí-nak.

(citizenfour99)
 

Quentin Tarantino a filmet 2011 legjobbjának választotta.

(citizenfour99)
 

Tom Hiddleston kapott egy levelet, amelyben Woody Allen a következőt írta: „Kedves Tom, csinálok egy filmet Párizsban ezen a nyáron. Szeretném, ha te játszanád Scottot.” Hiddleston ezt a levelet azóta bekereteztette, és kifüggesztette az a falára. Hatalmas megtiszteltetésnek vette, hogy a rendező őt kérte fel F. Scott Fitzgerald szerepére.

(SódóGA)