77% 48 szavazat
Vidám kísértet

Vidám kísértet

Blithe Spirit
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
29
Szereplők (29)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Egy médium megpróbál segíteni egy írónak az alkotói válságában, véletlenül azonban a férfi elhunyt feleségének szellemét idézi meg.

(csd)

Rendező: Edward Hall
Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2020.10.08. | HBO Max (2022.04.02.)

Hol nézheted

Isla Fisher
Dan Stevens
Dan Stevens
Leslie Mann
Leslie Mann
Isla Fisher
Dan Stevens
Leslie Mann
Dan Stevens
Leslie Mann
Dan Stevens
Dan Stevens
Judi Dench
Isla Fisher
 
2022.04.12 JRD

legújabb vélemény

Hiába a parádés szereposztás...

Ez a film nem igazán sikerült jól. Látványos, aranyos, humoros, de valahogy mégis nyögvenyelősre sikerült. Tegnap este néztem meg, így még friss bennem az élmény. Nagyokat ásítottam - küszködtem az elalvással -. de közben kíváncsi is voltam, hogy mi lesz a végén. Az összérzés: elnagyolt. Inkább egy fércmű, mint egy jól kidolgozott történet. De szórakozásnak pihentebb napokon elmegy. Ám most se hallgass rám, hanem nézd meg, és döntsd el magad! Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!

1
 
2022.04.03 Radó

Sokkal többet lehetett volna ebből kihozni. Néhány karaktert rosszul castingoltak. Eléggé alulmúlta az elvárásaimat. A koncepció jó, de véleményem szerint elhibázta a célt.

0
 
2021.04.21 Jozsef

Soha nem láttam az eredeti színdarabot vagy filmet, így nem tudok összehasonlítást végezni. Szerintem a film fő problémája az, hogy hiányzik belőle a ritmus. Túl hosszúnak éreztem annak ellenére, hogy csak másfél óra. Ettől függetlenül jól éreztem ma... Több

0

A film összbevétele 290 341 dollár volt (imdb.com).

#1