Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
70

A Walk in the Woods (2015)

A Walk in the Woods
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
17
Képek
5
Videók
A Walk in the Woods
 
hsanya182   2016. 09. 18.

legújabb vélemény

Sokkal szórakoztatóbb, viccesebb mint a hozzá hasonló "Vándorút" c. film. Az öregek elindultak túrázni és egész kalandos történet lett belőle. Jellemük pozitív irányba fejlődött a nagy túra során. Aranyos, tanulságos film.

 
rbernadett   2016. 01. 06.

Nagyon szeretek túrázni, hogy szeretek-e annyira mint Bill Bryson nem tudom. Egy biztos. A túrázás legalább olyan függőséget okoz, mint a drogok vagy az alkohol, ha huzamosabb idő eltelik a természet nélkül, elvonási tüneteim lesznek, így pontosan értem amikor Bill azt mondja, hogy "mennie kell". Aki ismeri ezt az érzést, jó helyen jár. Ez a film ezeknek az embereknek szól. Nekünk. Két öreg, nincs mit szépíteni a megfogalmazáson, nekivág az Appalache-ösvénynek, hogy bebizonyítsák, hogy sokakkal ellentétben, idős koruk ellenére, ők meg tudják csinálni... Vagy talán nem is ezért, de kit érdekel! Mennek és mi megyünk velük. A karakterek nagyon jók a színészek még jobbak. Nick Nolte egyértelműen elviszi a filmet, Robert Redford csak asszisztál, ettől függetlenül jó választás volt, mert jól hozza a karaktert. Szerencsére a film nélkülözi az erősen hatásvadász jeleneteket, ugyanakkor olyan kiszámíthatatlan komikus helyzeteket teremt, amik akaratlanul is mosolyt csalnak az arcunkra. Az események csak annyira pörögnek, mint egy túrán, de pont jól is van így. Szerethető szereplők és gyönyörű táj, anélkül, hogy valami óriási közhelyet erőltetne az arcukba... egyszerűen csak jó. :)


 
Ragemarci   2016. 03. 12.

Jó kis oldschool mozi a Szomszéd nője... stílusában. Persze kicsivel gyengébb, de így is remek beszólásokkal és helyzetkomikummal van tele. Nolte viszi Redfordot is, mint egy hátizsákot. Csak a rendező úr gyengít sokat a filmen, lsd. a sziklapárkány és a borzasztó háttér esetét.

Robert Redford
Nick Nolte
Robert Redford
Nick Nolte
Robert Redford
Robert Redford
Nick Nolte
Emma Thompson
Robert Redford
Emma Thompson
Nick Nolte
Mary Steenburgen
Robert Redford
Nick Nolte
Nick Nolte
Robert Redford
Nick Nolte
Nick Offerman
Kristen Schaal
Robert Redford
Robert Redford
Nick Nolte

A film összbevétele 37 461 274 dollár volt (imdb.com).

 

Nick Nolte szerepét eredetileg Paul Newmannek szánták.

(rbernadett)
 

SPOILER! A könyvben csak zajokat hallottak a sátorból, de sosem derült ki, hogy azok valóban medvék voltak-e.

(rbernadett)
 

Az Appalache-ösvény körülbelül 3500 kilométer hosszú, Georgia államtól Maine államig tart. 14 államon halad keresztül és önkéntesek és az Appalache-ösvény Felügyelőség által van karbantartva.

(rbernadett)
 

Robert Redford és Nick Nolte mind a ketten a hetvenes éveikben jártak, amikor a filmet forgatták. Bryson és Katz mind a ketten 44 évesek voltak, amikor az Appalache-ösvényt teljesítették.

(rbernadett)
 

Richard Linklater és Larry Charles neve is szóba került a rendezői posztra.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.