Izgalmas és nagyon látványos, magával ragadó mesefilm. jók a karakterek, szép tájak vannak benne, és a történet is nagyszerű.
Nekem tetszett a film, mind a történetéát, mind a megjelenítését tekintve. Jó a sztorija, színvonalas, képi világa is kielégítő. Korosztály nélkül műfaj kedvelőinek ajánlom.
Nagyon látványos mese, gyönyörűek a karakterek és a 'tájak'. A története nem túl amerikaias szerencsére, és nem az a gagyi féle, ennek örültem. Mindenképp többször nézős!
Kedves magával ragadó történet. Érdekesek az ilyen alternatív sztorik, mikor velünk párhuzamosan élnek pici lények. Tulajdonképpen akár lehetne is. Azóta láttam a Csingilinget és némi párhuzamot látok vele, de ez nem baj sőt.
Nem egy maradandó mese. Inkább olyan egyszer nézős, de annak tökéletes. Nincs benne semmi meglepetés. Eléggé kiszámítható. Viszont ezért cserébe a gyerekek számára hogy eladható legyen a mese nagyon aranyos és szép szereplőket gyártottak. Csak kisgyerekeseknek ajánlom. Egyedül ők fogják értékelni ezt.
Kicsit hasonlított néhol az Arthur és a villangókra. Szóval annyira nem egyedi a története. De tény , hogy látványos és izgalamas. Kicsit azért humorosabb és modernebb azért , mint a fent emlitett mese.
Érdekes kis mese állt össze a környezetvédelem, a mikroorganizmusok és Alíz történetének elegyéből. Vicces, kedves, szerethető karakterekkel, és néhol kifejezetten meglepő fordulatokkal. De a két leghalálibb szereplő nem más, mint a két csiga, akik h... Több
Nagyon csodálatos az a mesevilág ami elénk tárul a zöld őrzinek révén. Nagyon szép az egész, élmény nézni. Főként gyerekeknek készült, de néhány humoros jelenetének köszönhetően a felnőttek is jól fognak szórakozni rajta.
Sokat vártam ettől a mesétől. Lehet ez volt a baj. Nagyon izgalmasnak tűnt a története a leírásból. Az animáció tényleg szép volt, de egyszerűen nem mond semmi újat amitól maradandó mese maradhatna. Nem véletlenül nem adja a tv sem, nincs benne sok potenciál.
Aranyos mese és tanító szándékú is. Az állatok tiszteletéről is szól a történet. De sokkal többet is ki lehetett volna hozni a történetből. Izgalmas a történés és a grafika, az animáció is nagyon szép. Mesterien lavíroz a humor és a komolyabb történetek között.
Jópofa rajzfilm lett, kár hogy nem kapták fel úgy mint az arthúr és a villangókat mert zserintem sokkal de sokkal jobb lett ez a feldolgozása az alap kontextusnak! Mindenkinek ajánlom 0-99-ig és még az után is!
Nagyszerű kikapcsolódást nyújt és csúcs. Kellemes és így ezáltal hasznos időtöltés volt. A film mind zeneileg mind pedig történetileg is megállta a helyét és nem éreztem úgy hogy ez elvesztegetett idő lett volna.