A zöld urai

Epic

2015.11.30 ZsozS

Érdekes volt ilyen közelről és nagyban megcsodálni a természetet. Minden ilyen rajzfilmben van valamilyen karakter, ami nagyon szórakoztató elem tud lenni, mely időről időre visszatér. A csigáink gondoskodtak a hangulatról. Jó kis rajzfilm volt ez kérem!

2015.03.30 Krekk

Történetben nincs semmi extra, de a látványvilága nagyon szép, aranyosan kidolgozott, szerethető karakterek, és bár nem túl egyedi végkifejlet, egy gyerekmesébe több nem is kell.

2015.02.09 sziliné bea

Szépen meg volt csinálva az animáció, ez mindenképpen egy jó pont. A család többi tagjának jobban tetszett mint nekem!!! Egyszer érdemes megnézni!

2015.01.27 sbalazs

Mintha több filmből merítettek volna ötleteket, biztos így is volt. Mondhatni az eleje még nézhető volt, a közepe unalmassá vált, a végén meg már majdnem elaludtam, úgyhogy nekem nem nagyon tetszett a film.

2015.01.28 Ágnes

Nézhető, többet vártam az előzetest megnézve, kicsit unalmas, de ettől eltekintve nagyon aranyos mese :)

2014.11.27 KATE

Nincs nagyon sok eredetiség a történetben. Ez nem tudom mennyire baj, mert hát egy gyereknek minden történet új, de engem kicsit akkor is zavar, hogy nem tudnak semmi újjal előállni. Legalább szépen meg volt csinálva az animáció, ez mindenképpen egy jó pont.

2015.06.10 Domino

Nagyon jó látványa van a filmnek, és a történet is egész szórakoztató. Szerintem tökéletes gyerekfilm, több ilyennek kéne készülnie. Én is élveztem, szívesen megnézném többször. Mondjuk a vége kicsit fura nekem. De hát ez ízlés kérdése.