Hirdetés

Akkie egy aranyos lány, aki imád focizni és nem hagyja, hogy a fiúk kötekedjenek vele. Egy nap azonban leukémiát diagnosztizálnak nála, és küzdenie kell az életéért.

(Csillag Lajos)

Rendező: Dennis Bots
Író: Jacques Vriens
Forgatókönyvíró: Karin van Holst Pellekaan
Ország: Hollandia
Premier: 2012.02.15.

2020.04.15 Yosihiro

Nem sírni!

Igen ez egy remek film. Ahol szinte kötelező a sírás bár aki nem tud belegondolni és együttérezni a film lélektanával az talán nem is érdemli meg, hogy megnézze ezt a filmet. Iagzából a labdarúgás szeretete és az életbenmaradás magasiskoláláját és a... Több

2014.11.11 daniel52

A holland filmgyártás egyszerűen mint egy remek konyha egyszerűen fogja az elcsépelt kliséket és egy zseniális alkotást kerekít belőle. Bár kicsit hasonlít a Csillagainkban a hiba-ra, mégis a színészi játéknak köszönhetően egy nagyon nagyon szívbemarkoló filmet kapunk.

2017.07.01 Henk

Én kellemesen csalódtam, azt gondoltam nagyon végig fogom szenvedni ezt a filmet, erre szinte ittam minden percét. Nagyon erős hangulata van és az emberben megindít valamit, amely arra készteti, hogy átgondolja az életét.

Nagyon megható és elgondolkodtató film Hanna Obbeek szerepe egyszerűen kiváló(saját vélemény) Nem véletlenül lett a kedvenc filmem