89% 117 szavazat
Achtste Groepers Huilen Niet

Achtste Groepers Huilen Niet

Achtste Groepers Huilen Niet
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
26
Szereplők (26)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Akkie egy aranyos lány, aki imád focizni és nem hagyja, hogy a fiúk kötekedjenek vele. Egy nap azonban leukémiát diagnosztizálnak nála, és küzdenie kell az életéért.

(csd)

Rendező: Dennis Bots
Író: Jacques Vriens
Forgatókönyvíró: Karin van Holst Pellekaan
Ország: Hollandia
Premier: 2012.02.15.
 
2020.04.15 Yosihiro

legújabb vélemény

Nem sírni!

Igen ez egy remek film. Ahol szinte kötelező a sírás bár aki nem tud belegondolni és együttérezni a film lélektanával az talán nem is érdemli meg, hogy megnézze ezt a filmet. Iagzából a labdarúgás szeretete és az életbenmaradás magasiskoláláját és az emberi kapcsolatok szeretetet láthatjuk. Megdöbbentő hogy mennyire közönyösen veszi a főhős hogy a rák akár halálos is lehet számára, de ezt mindenki másképp reagálja le. A rák leküzdése nem egy egyszererű művelet. Érzelmek szabadulnak fel és konfiktusok alakulnak ki és még a szerelem is eléri a főhőst de ez nem teljesedik ki amit sajnálhatunkés az hogy ennyire drámai véget vessen háát én nem így fejeztem volna be. Bár végül is csak egy filmről van szó de az életben egy ilyen eset előfordulhat. Összeségében a forgatókönyv és rendezés remek. A szereplők hozzák azt a színvonalat amit elvárhatunk és nem játszák túl az adott szerepet. A hang és effeketek kicsit gyengébb lett de a film mondanivalója miatt megérdemel egy öt csillagot. Igazából ez nem családi film. Én felnőtteknek ajánlom mert ha egy ilyen filmet gyermeki szemmel nézünk ki tudja mit és hogyan fogja feldolgozni a benne látottakat. Igen ez egy nehéz film egyrészt de másrészt nagyon szerethető is....... Üdv Yosi

0
 
2014.11.11 daniel52

A holland filmgyártás egyszerűen mint egy remek konyha egyszerűen fogja az elcsépelt kliséket és egy zseniális alkotást kerekít belőle. Bár kicsit hasonlít a Csillagainkban a hiba-ra, mégis a színészi játéknak köszönhetően egy nagyon nagyon szívbemarkoló filmet kapunk.

1
 
2017.07.01 Henk

Én kellemesen csalódtam, azt gondoltam nagyon végig fogom szenvedni ezt a filmet, erre szinte ittam minden percét. Nagyon erős hangulata van és az emberben megindít valamit, amely arra készteti, hogy átgondolja az életét.

0
 

Nagyon megható és elgondolkodtató film Hanna Obbeek szerepe egyszerűen kiváló(saját vélemény) Nem véletlenül lett a kedvenc filmem

0

A film összbevétele 1 710 197 dollár volt (imdb.com).

#1