Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
11
Vélemények
45
Képek
4
Videók

Vélemények: Miután (2019)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
petraszab   2019. 04. 22.

Vártam, hogy beinduljon a történet és fény derüljön arra a hatalmas titokra. Ez elmaradt. Aki egy kis enyelgésre vágyik annak tetszeni fog.

 
imreacs82   2019. 04. 15.

Nagyon szimpik a szereplők benne, igazán a szívünkhöz nőnek a film során. Maga a történet nekem vontatott volt és kissé csöpögős, kiszámítható a sztori.

1

 
Zoltán Török   2019. 04. 17.
Csak a barátnő miatt

Csak a barátnőtök kedvéért nézzétek meg közösen a filmet. Aki nem olvasta a könyvet és nincs affinitása ilyen filmekhez az végig fogja unni. Nekem kész katasztrófa volt.

2
 
Farkas Beatrix   2019. 04. 15.

Valaki tudna esetleg segíteni hogy hol lehet megnézni a filmet?? Nem baj ha angolul is van csak legalább vagy felirattal.

 
mostszep   2019. 04. 14.

Nagyon jó film, szép jelenetekkel. Sajnos nem követi a könyv eseményeit, de élvezhető. Ajanlom nagyon.

 
honeymoonless   2019. 04. 14.

Elég vegyes véleményeket lehet látni erről a filmről... de én személy szerint imádtam. Szóval bő kézzel ajánlani tudom. :)

1
 
Bianka   2019. 04. 14.
Bianka

ezen az oldalon meg nem meg tekintheto ez a film ??

 
Anna   2019. 04. 21.
IMÁDTAM ????

Jó eléggé romantika imádó vagyok ha filmekről van szó, azér naa azért ez oda cseszerintett rendesen a rendszernek.. főleg a vége! ???? és tudom nem rég adták ki de nem tud valaki valamit arról hogy lessz e folytatás??!????????????

 
Zsolt   2019. 04. 21.
Nem éri meg az idődet

Egyszerűen szörnyű. Elcsépelt, kiszámítható és unalmas. Klisék tömkelege. Semmi eredetiség nincs benne és meg a szereplőgárda is írtó gyenge.

 
sziazo   2019. 04. 12.

Oké, hát nem állítom, hogy ez életem legrosszabb filmje, amit láttam, de tény, hogy irtó gyenge alkotás. A kissé túlfűtött jeleneteken kívül más nem is nagyon tudnék kiemelni, talán ezért mindenképpen érdemes beülni rá, de bennem sajnos nem igazán hagyott mély nyomot. Mindenesetre nem szeretném lepontozni a filmet.

 
Fintil   2019. 04. 11.

Fuh, gyerekek ez aztán nagyon szép kis filmecske volt, az biztos, hogy még meg fogom nézni, engem legalábbis totál lebilincselt. Ha szeretnétek valami kevésbé szokványosat látni ebben a műfajban, akkor mindenképp nézzétek meg. Csakis ajánlani tudom! ;)

1
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.