Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
22
Vélemények
45
Képek
6
Videók

Vélemények: Miután (2019)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
ArpiHajdu és Réci   2019. 05. 17.
Mielőtt megnézned a Miutánt, hagyj fel minden reménnyel!

Hát, őszintén szégyellem magam. Sikerült beugranom a filmnek az előzetes alapján, ami nem ígért túl sokat, de egy alapvető feszültség képét megrezegtette, így hát, miért is ne, nézzük meg a moziban a Miutánt. Aztán már a film felénél azt éreztem, ezt jól megszívtuk! Mi akar ez lenni? Jó, mondjuk talán érdemes kicsit több dolgot megtudni egy filmről, mielőtt beülsz rá a moziba. Persze ezt csak utólag tettem meg, én kis naiv. A Miután bizony nem más, mint egy One Direction fanfiction… áhhá…így már mindent értek. S ilyenformán nem más, mint közhelyek folytonos puffogtatása. Ebben a történetben semmi, de semmi nincs, ami az újdonság erejével bírna. A film minden egyes momentumát láthattuk már ko... több»

 
indingo   2019. 04. 22.

A története igencsak gyengécske lábakon áll, ezer hasonló készült már. A karakterek sem túl izgalmasak. A zenék legalább helyenként jók.


 
petraszab   2019. 04. 22.

Vártam, hogy beinduljon a történet, és fény derüljön arra a hatalmas titokra. Ez elmaradt. Aki egy kis enyelgésre vágyik, annak tetszeni fog.

 
imreacs82   2019. 04. 15.

Nagyon szimpik a szereplők benne, igazán a szívünkhöz nőnek a film során. Maga a történet nekem vontatott volt és kissé csöpögős, kiszámítható a sztori.

1
 
Zoltán Török   2019. 04. 17.
Csak a barátnő miatt

Csak a barátnőtök kedvéért nézzétek meg közösen a filmet. Aki nem olvasta a könyvet és nincs affinitása ilyen filmekhez az végig fogja unni. Nekem kész katasztrófa volt.

2
 
Hardinmylove   2019. 04. 23.
Mindenkinek, aki csak a filmet látta!?

Láttam a filmet, és előtte, már régen olvastam a könyveke. Mindenkinek mondom, aki csak a filmet húzza le, hogy a könyvet adta vissza a film, az After könyvek miatt szerettem meg anno olvasni, és csak úgy elmondom, egy remekművet hoztak létre a filmrendezők, ugyanis én megtaláltam a filmben a könyvet, és imádtam. Alig várom a következő részét, remélem, az összes könyvből lesz film, mert azokat is megnézném, és átélném ugyanúgy, mint ezt. Benne volt minden; gúny, viccelődés, boldogság, szerelem, és a fájdalom, amit a szereplők remekül visszaadtak, és persze a levél, ami a könyvben jobban ki volt fejtve, mégis a filmben így volt tökéletes, hogy csak egy kis részét, de érezhettük a megbánást, és a végtelen szerelmet. Hardintól Tessának!!❤????????

 
Opalkova Cynthia   2019. 04. 29.
Dráma

Ez a film egy romantikus film drámával fűszerezve. De úgy gondolom, hogy jó. Én szerintem jó film lett.

 
nopepatryk   2019. 05. 12.

Ha úgy vesszük, igencsak jól beharangozott filmről beszélünk. A nagyközönség mind hazai, mind külföldi téren az előzetes alapján valami nagyszabásúra számított, ha nem harapták volna el. A történet szerintem néhol megakad és eseményszálakat hagy el. Talán kicsit spoiler, de vagy a színésszel vagy a rendezéssel volt baj Hardin karakterénél. Bárki tud fapofát vágni, meg néha egy kicsit mosolyogni. Egyszer ezt is meglehetett nézni.

 
Linda083   2019. 04. 23.

Nekem tetszett. :) Elég vegyes véleményeket olvasni róla. De 1x mindenképp érdemes megnézni. Aranyos kis film.

 
Nessy007   2019. 06. 04.
Szerencse, hogy előtte megittam 3 fröccsöt...

...mert nem lett volna humorom ehhez. A barátnőim szerették volna látni, mert egy kellemes vasárnap délutáni limonádéban reménykedtek, de keserűen csalódniuk kellett. Unalmas volt, semmivel sem kötött le. Végig azon gondolkoztam, hogy amikor én voltam egyetemista, hány hímnemű osztálytársam volt, aki Bronte vagy Austen műveit forgatta és idézte volna, miközben éppen a lelki sérült "sötét múltú" kamaszéveinek végén jár. Valószerűtlen volt, klisé, nem volt eleje, sem közepe, vége pedig még annyira sem. Nem érte meg az 1600 forintot sajnos.

 
Noemi0906   2019. 04. 26.
Filmkritika egy olvasótól, aki olvasta a könyvsorozatot

Én töbször is olvastam ennek a könyvsorozatát (4 részes). Alig van egyezés a könyvbeli történettel. Ugrál az időben. Nem hű a könyvhöz. Akkor ezek után hogy lehet ezt egy könyvsorozat filmadaptációjának nevezni Vannak benne jobb részek. De, hogy ilyen gyatra filmadaptációt egy könyvhöz nem látott még a világ. Imádtam a könyvsorozatát, de ez nagyon rossz, könyvhöz hűtlen lett ez a film.

1
 
Éva Klára Ruszkai   2019. 04. 23.

Unalmas, ha valaki mégis meg szeretné nézni, ne moziban tegye! Nem éri meg annyi pénzt adni érte.

 
Zsolt   2019. 04. 21.
Nem éri meg az idődet

Egyszerűen szörnyű. Elcsépelt, kiszámítható és unalmas. Klisék tömkelege. Semmi eredetiség nincs benne, és meg a szereplőgárda is irtó gyenge.

 
Farkas Beatrix   2019. 04. 15.

Valaki tudna esetleg segíteni hogy hol lehet megnézni a filmet?? Nem baj ha angolul is van csak legalább vagy felirattal.

 
mostszep   2019. 04. 14.

Nagyon jó film, szép jelenetekkel. Sajnos nem követi a könyv eseményeit, de élvezhető. Ajanlom nagyon.

 
honeymoonless   2019. 04. 14.

Elég vegyes véleményeket lehet látni erről a filmről... de én személy szerint imádtam. Szóval bő kézzel ajánlani tudom. :)

1
 
nikike19962@gmail.com   2019. 06. 10.
☺️

Nekem tecett a film egy kicsit rövidnek tartottam és kevés nek tartottam az izgalmakat .

 
Bianka   2019. 04. 14.
Bianka

ezen az oldalon meg nem meg tekintheto ez a film ??

 
szidoniafercsak@freemail.hu   2019. 05. 22.
miutan

Ez a legjobb film nagyon szeretem ezt a filmet:)

 
Napsi   2019. 04. 30.

Szerintem jó a sztori, de a vége nekem mégis olyan befejezetlen. :(

 
sziazo   2019. 04. 12.

Oké, hát nem állítom, hogy ez életem legrosszabb filmje, amit láttam, de tény, hogy irtó gyenge alkotás. A kissé túlfűtött jeleneteken kívül más nem is nagyon tudnék kiemelni, talán ezért mindenképpen érdemes beülni rá, de bennem sajnos nem igazán hagyott mély nyomot. Mindenesetre nem szeretném lepontozni a filmet.

 
Fintil   2019. 04. 11.

Fuh, gyerekek ez aztán nagyon szép kis filmecske volt, az biztos, hogy még meg fogom nézni, engem legalábbis totál lebilincselt. Ha szeretnétek valami kevésbé szokványosat látni ebben a műfajban, akkor mindenképp nézzétek meg. Csakis ajánlani tudom! ;)

2
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.