Hát, őszintén szégyellem magam. Sikerült beugranom a filmnek az előzetes alapján, ami nem ígért túl sokat, de egy alapvető feszültség képét megrezegtette, így hát, miért is ne, nézzük meg a moziban a Miutánt. Aztán már a film felénél azt éreztem, ezt... Teljes kritika
Hát ennél rosszabb és gagyibb filmet is régen láttam utoljára. Gagyi történet és rendkívül naiv, bugyuta az összes karaktert. Senkivel nem tudtam azonosulni hálisten.
Annyira nem szól semmiről, hogy az már a nézőnek fáj, nem is értem a milliós rajongótárbort. Ennél még az Alkonyat is jobb volt.
A története igencsak gyengécske lábakon áll, ezer hasonló készült már. A karakterek sem túl izgalmasak. A zenék legalább helyenként jók.
Lehet, túl öreg vagyok ehhez az inkább tiniknek szóló szappanoperához, de abból is a legrosszabb fajtából. Az amerikai főiskolások között prostiknak tűnő lányok és lányos arcú/testalkatú fiúkat látunk, akik szinte egytől egyig trógerek. Hardin (Hero Fiennes Tiffin) karaktere egyszerre volt a művelt, több száz könyvet olvasott, visszahúzódó szépfiú és a nőfaló, agresszív menő srác. A fiatal nézők felé azt reprezentálja az alkotás, hogy mennyire trendi a megcsalás és a drogok. Tessa anyukája (Selma Blair) volt az egyetlen pozitívum a filmben.
A filmzenéket leszámítva sok jót nem tudok kiemelni a film kapcsán. A szereplők butácskák, mint maga a történet is, amely 2 mondatban elmondható.
A főszereplők szépek, helyesek, fiatalok, de hol a történet. Nekem olyan érzésem volt, hogy telnek a percek, de alig történik valami.
Közhelyekkel tűzdelt tinidráma, a felénél elveszettem az érdeklődésemet a film iránt, de azért végigszenvedtem. Szenvednek benne a semmin.
Vártam, hogy beinduljon a történet, és fény derüljön arra a hatalmas titokra. Ez elmaradt. Aki egy kis enyelgésre vágyik, annak tetszeni fog.