72% 36 szavazat
Anna Unbound

Anna Unbound

Anna Unbound
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
21
Szereplők (21)
14
Képek (14)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Anna elhagyja Athént, hogy barátjával Glasgow-ba költözzön. A költözés azonban traumatikus emlékeket hoz a felszínre és lassan eluralkodik a lányon a paranoia. A lány idővel ráébred, hogy új munkatársainak egyike meglepő emlékeket és információkat őriz a lány görögországi múltjával… Több


Rendező: Bernd Porr
Forgatókönyvíró: Martin Brocklebank, Bernd Porr
Ország: Egyesült Királyság, Görögország
Premier: 2015

KULCSSZAVAK

 
2020.09.09 Interfectorem Sabnock

legújabb vélemény

Jól felépített,és kifejezetten érdekes sztorit láthatunk,ami szép fokozatosan adja magát,egyre jobban bemutatva,érzékeltetve a mozi lényegét.Izgalmas,és misztikus,amit a színes színészi játék még jobbá tesz.Egy kifejezetten erős,három csillagos thriller.

0
 
2015.05.12 Sniper

Nem egy rossz film, de nem is mondanám valami nagyon jónak. Ami igazán tetszett, az a történet realisztikus ábrázolása, ill. hogy maga a sztori akár napjainkban is játszódhatott volna. Ez a fajta földön járás nekem nagyon bejött, s kifejezetten érdekessé tette az egész produkciót.

0
 
2015.08.28 KingPin

Hosszú idő után végre egy igazi thriller! Nagyon tetszett a film. Egyáltalán nem volt depresszív és lehúzó. Remek volt a színészi gárda és a helyszínek /Skócia és Görögország/ is csak emelték a film színvonalát.

0