52% 39 szavazat
Annika Bengtzon - A bűn nyomában: Studio Sex

Annika Bengtzon - A bűn nyomában: Studio Sex

Studio Sex
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
15
Szereplők (15)
19
Képek (19)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Holtan találják a "Studio Sex" nevű sztriptízbár egyik táncosnőjét. Politikai botrány tör ki, mikor kiderül, hogy a gyilkosság éjszakáján a bárban tartózkodott a kereskedelmi miniszter is, aki ezek után lemond. Annika rájön, hogy a valódi tettes a bártáncosnő barátja, aki már régóta bántalmazta a fiatal nőt. Bizonyíték híján azonban nem tud lépni. Annikát saját múltja is üldözi: valaha ő is viszonyt folytatott egy agresszív férfivel. Felkavart érzelmei Annikát még elszántabbá és vakmerőbbé teszik. Megszegi szakmája íratlan törvényeit, és saját életet is kockára teszi, hogy a gyilkos férfit a törvény kezére juttassa.

Forgatókönyvíró: Antonia Pyk
Ország: Svédország
Premier (HU): 2013.02.17.
Több
 
2019.06.06 Sonny

legújabb vélemény

Nem rossz ez a sorozat, olyan könnyed kis krimi. A történet ebben a részben is egyszerű, nincsenek benne nagyobb csavarok, de élvezhető. És lassan Annika múltjából is egyre több információt kapunk, úgyhogy azt hiszem, lesz még mélyebb mondanivalója is a további részeknek.

0
 
2018.10.24 piZZola

Nem igazán jön be az a felületesség, ami ezt a filmet jellemzi. Nincs benne karakterfejlődés, ez a találunk egy hullát, biztos köze van a politikához (és persze tényleg van) meg annyira elcsépeltté vált az elmúlt években. A cselekmény egyszerű, mint ... Több

0