Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
indingo   2019. 06. 30.

legújabb vélemény

Jó indulattan 3 csillag. Minden adva volt egy jó filmhez. Gyönyörű környezet, jó alapstory, de valahogy nem állt össze a dolog. A zenék legalább változatosak voltak.

 
alexxx   2015. 04. 15.

Nálam az alakítások voltak a legmegmerőbbek, egyszerűen imádtam ezt a filmet úgy, ahogy van, de valahogy teljesen ki tudott kapcsolni.


 
De Matt   2019. 03. 27.

Az élet maga!

Ez a film olyan, mint az élet. Persze jó értelemben. Kellemes, ízes, elgondolkodtató. A valódi, igaz értékekre fókuszál, arra, hogy a boldogság bennünk van, és tőlünk függ, hogyan fogjuk fel az életet. Jean Reno hatalmas formában van a nagyapa szerepében. Ezt a filmet kötelezővé tenném azoknak, akik nagyvárosi életmódjuk miatt lenézik a vidékieket.

 
lakilúk   2016. 02. 24.

Nagyon kellemes atmoszférájú film, a történetnek ugyan nincs nagy tétje, de mégis nagyon jó már csak nézni, még úgy is, hogy az egész érezhetően nem tart sehová sem. Mindenkinek csakis ajánlani tudom!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.