Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
85

Vissza a gyökerekhez (2003)

Arrested Development
Filmadatlap
 
95
Szereplők
7
Vélemények
90
Képek
4
Videók

Vélemények: Vissza a gyökerekhez (2003)

 
DarkLion   2016. 04. 25.

legújabb vélemény

Az új évezred legjobb sitcomja, erről bármikor szívesen vitát nyitnék azokkal, akik nem értenek egyet. Iszonyatosan jó humor, remek sztori és kiváló karakterek, nem tudom, mit lehetne ehhez még hozzátenni. Bár a negyedik évad már kicsit sántított nekem, az első hármat csak egy szóval tudom jellemezni: zseniális. Fél szememet behunyva, de jár az 5-ös és az ajánlás mindenkinek, akinek kimaradt volna az életéből.

 
ZeroHero   2015. 05. 14.

Igazan konnyen fogyaszthato, remek szatirikus hangvetelu sorozat az amerikai elitbe igyekvokrol. A karakterek egyertelmuek, van akivel azonosulni tudsz es megszereted es van akivel nem, de ennek ellenere is megszereted.


 
Edii   2015. 09. 16.

Kiváló kis sorozat, telis-tele humorral és sajnos hány ilyen és ehhez hasonló sorozat van, amelyik a süllyesztőben hever, véleményem szerint 10-ből 9 ember azt se tudja, hogy létezik ez a sorozat...

 
Xarxas   2015. 10. 03.

Tuti nem ez a legjobb vígjáték sorozat de elüthetsz vele néhány délutánt

 
HZ007   2015. 03. 02.

Remek szatíra az amerikai felső-középosztályról. De a modern kor diszfunkciónális családja bárki számára értelmezhető. A karakterek mind szerethetők, vagy szerethetően ellenszenvesek. A folytonos küzdelem a cégért és a vagyonért jól jellemzi ezt a réteget

 
Betyus   2015. 01. 26.

Huhh, kiskoromban rengeteget néztem, akkor tartottam a legviccesebbnek, azóta azért felnőtt fejjel kissé megkopott a fénye, ahogy az gyakran lenni szokott. Ha nem tudnám mit nézzek, biztos letölteném újra, hogy adjak neki még egy esélyt, szájtátós agykikapcsolós délutánokon teljesen jó választás :)

 
Scanian   2016. 01. 23.

Valahogy így képzelek egy igazán kidolgozott szatírát, mert azért annyiban szerintem megegyezhetünk, hogy Az ítélet: család nem egy hagyományos szituációs komédia. Abszurd, néhol bizarr, de fergeteges humorú sorozat lett, bár a humora lényegesen közelebb áll a britekéhez, mint az amerikaiakéhoz. Nálam ez csak előny. Minden egybevetve azt hiszem nem is lehet kérdéses az értékelés, 5-ös, csont nélkül.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.