Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Az öldöklés istene (2011)

Carnage
Filmadatlap
 
19
Szereplők
9
Vélemények
9
Képek
1
Videók

Galéria (9)

Videók (1)

 
De Matt   2020. 09. 18.

legújabb vélemény

0
Csemege

Az Öldöklés Istene az egyik legjobb beszélgetős film, amit valaha láttam. Nem mondom, hogy a legjobb, de mind a négy szereplő kitűnő benne, és egy pilanatig sem lankad a feszültség. Feltűnően őszinte történet arról, hogy az emberek életében milyen fontos a látszat. Amikor pedig ezt lebontjuk, egészen érdekes dolgok mutatkoznak meg. Például az, hogy mit gondolunk valójában a világról...

 
Zsceeeka   2018. 03. 31.

1

Mind a négy színész fantasztikus, igazi kamaradráma, érdekes sztori és még izgalmasabb végkifejlet, történések. Abszurd, nevetséges és egyben szomorú.

 
szucszoli   2018. 04. 01.

1
Konfliktusok kavalkádja

Nagyon emlékeztet engem ez a cím egy Bunuel filmre, az Öldöklő angyal-ra. És tulajdonképpen van is valami közös a címen hasonlóságán kívül a két filmben: mindkét film szürrealista stílusjegyeket emel be. Mindkét filmben szimbolikus, hogy a szereplőin... teljes kritika»

1
 
Loborg   2015. 09. 29.

1

Igazi remekmű , az egyik ( nálam ) alapmű a kamaradrámák közül . A színészek remekül lettek kiválasztva , és hozzák is , amit joggal elvárunk tőlük. A cselekményről nem beszélnék, meg kell nézni és kiderül.

 
andor50   2015. 02. 26.

0

Nagyon szeretem az ilyen beszélgetős filmeket. Kellemes hangulattal indul, de később remek feszültség alakul. Remek színészekkel, jól megírt dialógusokkal nagy kedvenccé vált számomra. És valóban nagyon vicces film.

 
jake_green   2017. 06. 14.

0

Ezt a filmet csak és a a zárt helyen szereplő 4 színész az aki elviszi a hátán + természetesen a hatalmas sztori :D Mert más nincs benne, de az az igazság hogyha a filmet elkezded nézni, rájössz arra, hogy semmi más nem is kell bele! :D Kitűnő alkotás! :D

 
Dracule   2015. 08. 21.

0

Szuper volt, jó kis szórakozást nyújtott nekem így semmi esetre se bántam a film megnézését. Aki vevő erre a stílusra annak mindenképpen megéri megnézni, mert semmit se veszíthet vele.

A film összbevétele 27 603 069 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet Párizsban forgatták.

(ps)
 

A forgatást szünet nélkül, egyetlen alkalommal csinálták végig.

(ps)
 

A parkban játszódó jelenetet leszámítva a filmet időrendi sorrendben vették fel.

(ps)
 

Michael Longstreet szerepét először Matt Dillonnak ajánlották fel először.

(ps)
 

A filmben láthatjuk a rendezőt, Roman Polanskit, ő a szomszéd, aki kinéz a folyosóra.

(ps)