Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
75
Filmadatlap
 
28
Szereplők
7
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 10. 23.

legújabb vélemény

Ez egyszerűen kegyetlenül és borzalmasan rossz film lett. Nagyon csalódtam benne. Nincsenek szavak erre a filmre. Avagy legalábbis nem találok jó szót rá. Kimondhatatlanul nem tetszett.

 
NorbiP   2017. 03. 12.

Ez volt az első Newman film, amit láttam mostanra már a kedvenc színészem. A film annyira pozitív és boldog volt, hogy nem tudtam nem szeretni. Mindenkinek ajánlom, főleg Paul Newman miatt.


 
raczdavidzsolt   2016. 04. 21.

Csalódtam benne! Azt hittem jobb lesz és változatosabb! Egyhangú!

 
moony5972   2015. 07. 11.

Többet vártam tőle. Amikor beharangozták izgalmasnak tűnt. Sajnos a hozzá fűzött reményeimet korántsem váltotta be így ez egy bukta lett. Az érdeklődésem az első fél óra után teljesen elapadt

 
tiszaizsofi   2016. 10. 13.

Sajnos egy ismert színész neve még nem garancia a sikerre ezúttal is ez a probléma a filmmel. Nézhető de maradandó élményt nem hozott mert túlságosan átlagos és nincsen benne semmi több mint egy átlagos krimiben.

 
mártilány   2015. 10. 07.

Klasszikus film elképesztő, hogy már több, mint negyven éves, és még mindig ugyanolyan lebilincselő. Paul Newman egyik legjobbja szerintem, teljesen magával ragadó a játéka, aki nem szeret bele a film végére, azzal valami baj van :) amúgy az egész hangulata is nagyon átütő, és arról nem is beszélve, hogy a film időközben kultikussá vált és egészen beivódott a popkultúrába, szóval minden szempontból fontos.

 
jazzy   2014. 11. 04.

Nagyon rendben van a film, igazi hatvanas évekbeli macsós amerikai film egy laza főszereplővel, aki mindig kemény, de derűs, nem lehet összetörni, és még bendzsózni is tud. Szerintem nagyon eltaláltak egyfajta életérzést, ami ma már eléggé kiveszőben van a világból, és nem biztos, hogy ez jó. Aztán meg persze ilyen nagy színészek mint Newman sincsenek már nagyon a környéken.

A film összbevétele 16 217 773 dollár volt (imdb.com).

 

Ez a sikerfilm 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című katalógusba.

(Norbi)
 

Az útépítési jelenet forgatásakor a színészek ténylegesen leburkoltak egy mérföldnyi autóutat.

(kázsé)
 

Az első jelenetben Luke parkolóórák tetejét szedi le. A város ezután évekig nem tette rendbe a parkolóórákat, úgy álltak ott, ahogy Paul Newman otthagyta őket.

(kázsé)
 

Luke szerepét állítólag eredetileg Jack Lemmon játszotta volna, de a forgatókönyv elolvasása után úgy érezte, a szerep jobban illik Paul Newmanhez.

(kázsé)
 

Paul Newman a szerep kedvéért tanult meg bendzsózni.

(kázsé)
 

Ez James Gammon első filmje.

(kázsé)
 

Egy San Joaquin megyei építési vállalkozó azt hitte a díszletekről, hogy valódi munkatáborok, és panaszt is tett, hogy nem felelnek meg az előírásoknak.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.