Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
76
Filmadatlap
 
28
Szereplők
7
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 10. 23.

legújabb vélemény

Ez egyszerűen kegyetlenül és borzalmasan rossz film lett. Nagyon csalódtam benne. Nincsenek szavak erre a filmre. Avagy legalábbis nem találok jó szót rá. Kimondhatatlanul nem tetszett.

 
NorbiP   2017. 03. 12.

Ez volt az első Newman film, amit láttam mostanra már a kedvenc színészem. A film annyira pozitív és boldog volt, hogy nem tudtam nem szeretni. Mindenkinek ajánlom, főleg Paul Newman miatt.


 
raczdavidzsolt   2016. 04. 21.

Csalódtam benne! Azt hittem jobb lesz és változatosabb! Egyhangú!

 
moony5972   2015. 07. 11.

Többet vártam tőle. Amikor beharangozták izgalmasnak tűnt. Sajnos a hozzá fűzött reményeimet korántsem váltotta be így ez egy bukta lett. Az érdeklődésem az első fél óra után teljesen elapadt

 
tiszaizsofi   2016. 10. 13.

Sajnos egy ismert színész neve még nem garancia a sikerre ezúttal is ez a probléma a filmmel. Nézhető de maradandó élményt nem hozott mert túlságosan átlagos és nincsen benne semmi több mint egy átlagos krimiben.

A film összbevétele 16 217 773 dollár volt (imdb.com).

 

Ez a sikerfilm 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című katalógusba.

(Norbi)
 

Az útépítési jelenet forgatásakor a színészek ténylegesen leburkoltak egy mérföldnyi autóutat.

(kázsé)
 

Az első jelenetben Luke parkolóórák tetejét szedi le. A város ezután évekig nem tette rendbe a parkolóórákat, úgy álltak ott, ahogy Paul Newman otthagyta őket.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.