Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
41
Filmadatlap
 
30
Szereplők
2
Vélemények
3
Képek
1
Videók
Bodyguard
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
e-batta   2016. 11. 30.

legújabb vélemény

Nagyon-nagyon vártam ezt a filmet, a Wanted és a Dabangg által teljesen megújult Salman Khantól, és kicsit paffá lettem, mikor végignéztem. Egy sótlan, visszafogott, szorosan összezárt szájú, merev tartású testőr, aki pillanatokra sem zökken ki testőri feladatából (Kareena Kapoor minden igyekezete ellenére sem, pedig nagyon odateszi magát... szegényem) tényleg nagy csalódás volt. Annyira tetszett nekem a Wanted hányaveti figurája, és a Dabangg nagyonrosszfiú-szerepe, hogy ettől az alakítástól kicsit kizökkentem magamból. Bocsika, de tényleg sokat vártam Salmantól, biztos én látom rosszul, de valahogy nálam ez a típusú szerepalakítása nem fekszik. A sztori meg nem ért meg ennyi időt, sokkal rövidebb is lehetett volna, egyáltalán nem volt csavaros a történet, inkább amolyan nyögvenyelős. Viszont a film zenei anyaga mindenért, de tényleg mindenért kárpótol.

 
PinkPetra   2015. 08. 16.

Hű az első filmje Kareena Kapoor-nak, amiben szimpatikusnak találtam. Egyszer meg lehet nézni, de nem lesz a kedvencem.

A film összbevétele 4 690 492 dollár volt (imdb.com).

 

Shatrughan Sinha volt az első választás Kareena Kapoor apjának szerepére. Visszautasította azzal az indokkal, hogy apafigurát csak saját lánya, Sonakshi Sinha kedvéért játszana el.

(e-batta)
 

felajánlott egy szerepet Sanjay Duttnak, Lovely apjának jó barátjáét. De Sanjay visszautasította, nem érezte túl nagynak a korkülönbséget kettejük között, végül Salman a teljes szerepet kihagyta.

(e-batta)
 

A Rahat Fateh Ali Khan és Shreya Ghoshal által énekelt Teri Meri című dal egyértelműen egy régi román karácsonyi ének a La Vitleem colo-n jos című betlehemes dal másolata.

(e-batta)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.