Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
60

Bosszúból jeles (1999)

Teaching Mrs. Tingle
Filmadatlap
 
16
Szereplők
3
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
DarkLion   2017. 01. 02.

legújabb vélemény

Igazából nem tudom, mit gondoljak erről a filmről. Vígjátéknak nem éppen humoros, ugyanakkor szerintem thrillernek sem annyira durva. Jól szórakoztam ugyan, mivel Helen Mirren alakítása megtartotta az egész filmet, de szerintem ennyi volt benne, egyszer nézhető alkotás.

 
zsanett0820   2015. 05. 26.

Elég gyengécske kis film lett ez, nem szabad tőle sokat várni! Sok dolog nagyon hiteltelen volt számomra, legfőképp az, hogy egy kiváló tanuló miként süllyed szinte pillanatok alatt elég mély szintre... Persze nem szabad komolyan venni, hiszen mindez csak fikció, de az az igazság, hogy néha már annyira képtelen és erőltetett az egész, hogy ez nagyon sokat ront az összképen. Egyszer talán megnézhető, de nem mindegy, hogy milyen állapotban ülünk neki...


 
Turon   2016. 09. 07.

Nem egy rossz film, csak annyi ziccert kihagy, hogy már egy idő után zavaró az egész. Jó hangulata van meg minden, jókat lehet rajta nevetni, ha úgy van, de valahogy hiányérzetem van az egészből. Nagyon sajnálom.

Katie Holmes
Barry Watson
Marisa Coughlan
Katie Holmes
Helen Mirren
Marisa Coughlan
Barry Watson
Katie Holmes
Marisa Coughlan
Helen Mirren
Helen Mirren
Katie Holmes
Helen Mirren
Katie Holmes
Marisa Coughlan
Katie Holmes
Barry Watson
Katie Holmes

A film összbevétele 8 946 237 dollár volt (imdb.com).

 

Mrs. Tingle szerepére olyan jelöltek voltak, mint Meryl Streep, Glenn Close, Sigourney Weaver, Sally Field és Gillian Anderson.

(rbernadett)
 

Eredetileg az lett volna a film címe, hogy "Megölni Mrs. Tinglet", azonban az 1999. április 20-án, a Columbine Főiskolán történt lövöldözés után, ahol 13 tanulót ölt meg két társuk, inkább megváltoztatták a címet.

(rbernadett)
 

Arra a kérdésre, hogy miért vállalta el ezt a szerepet, Helen Mirren azt válaszolta: "Mert egy rakás pénzt ígértek, ha elvállalom".

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.