Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
3
Vélemények
3
Képek
Videók
Peter Falk
Peter Falk
Jackie Cooper
 
Berto49   2018. 12. 03.

legújabb vélemény

Politikus bűnözés

Többek véleményével ellentétben én nem hiszem, hogy a hadnagy nyomozásainak a legjavához tartozik. A legfőbb hibája a hosszúsága, 93 percig nem nagyon tudott lekötni a szemét politikus és az elnyűtt ballonkabátos konfliktusa. Az mindenképpen előnye a filmnek, hogy egy aljas szenátorjelölt próbálkozik a tettének eltussolásával, ilyen ellenszenves alakot megtalálni erre az alakra, szereposztási bravúr. Politikai felhangja is volt a maga korában, hiszen a Watergate –ügy akkoriban bolydította fel a közéletet. Viszont több olyan jelenet is van benne, ami feleslegesen nyújtja a cselekményt. Példa erre a szabónál tett látogatás, bár némi jelentősége van a leleplezésben. Columbo autójának közúti ellenőrzése viszont csak arra szolgált, hogy bemutassa milyen őskori lelettel közlekedik, a történet egészében teljesen funkciótlan volt. Csak az NDK „csodajárgánya”, a Trabant lett volna nevetségesebb, de hát a sorozat adott része is Kaliforniában játszódott, oda nem jutott el a kelet-német ipar büszkesége. Egynek azért elment, de vannak sokkal jobb részei a szériának.

 
MiAzAki   2017. 10. 11.

Szeretem ezekben a filmekben, hogy bár látjuk a bűnt elkövetni, mégis izgalmas tud lenni. Ráadásul szerintem ez a legjobb Columbo epizód, ha valaki még nem látott egyet sem, ezzel kezdje.


 
Jackob   2017. 01. 27.

Próbálok elfogulatlan lenni a filmmel kapcsolatban. Nehéz magyarázatot adni arra, miért szereti valaki a Columbo filmeket, igaz, hogy nem hibátlanok, de egyszerűen teljesen ki tudják kapcsolni az ember. Izgalmas és jobbára erőszakmentes...talán ezért is.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.