80% 39 szavazat
Fekete hamu

Fekete hamu

Ceniza Negra
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
9
Szereplők (9)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2
Hivatalos tartalom

Selva egy tinédzser lány, aki a karibi térségben nevelkedik, és akinek egyetlen élő rokona idős nagyapja, akiről ráadásul neki kell gondoskodnia, amit csak nehezít, hogy a férfi már lemondott az életről. A nagyapja világossá teszi a számára, hogy meg akar halni, Selvának pedig súlyos… Több


Rendező: Sofia Quiros
Forgatókönyvíró: Sofia Quiros
Ország: Franciaország, Costa Rica, Argentína, Chile
Premier: 2019.05.19.
 
2019.11.10 lexlutor

legújabb vélemény

Minimalista film végtelenül lassú tempóval, de a képi világa annyira művészi, hogy engem megfogott. Mintha azt próbálná sugallni, hogy a halál csak valami újnak a kezdete; hogy ezt érzékeltesse, nincs felpörgetve zenével, izgalmas jeleneteket se keressünk benne. Sokkal mélyebb tartalma van a szokásos moziknál.

0
 
2019.08.10 Toncsi

Szeretem, ha egy film rejtélyes, és nem magyaráz meg mindent, ez viszont túlzottan lapos és egyhangú. Sem a karakterek, sem a történet nem ragadott meg, felejtős az egész.

0
 
2019.09.14 vdfvldmflvmdf

Nagyon elkeserítő és nagyon sötét történet a Fekete hamu, de szerintem szükségünk is volt már jó ideje ilyen és ehhez hasonló filmélményekre. Én még órákkal a megnézése után is tudam rágódni mindazon, amit láttam, így szinte egész biztosan megfogom még nézni.

0
 
2019.08.29 kounicakhaha

Nem tagadom, nem könnyű falat, van benne valami, amitől nem igazán kívánom, hogy újra megnézzem. Talán egy picit túlságosan is nyomasztóra sikeredett, de ettől függetlenül azt gondolom, hogy érdemes belevágni!

0