Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
80
Filmadatlap
 
9
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Fekete hamu
 
lexlutor   2019. 11. 10.

legújabb vélemény

Minimalista film végtelenül lassú tempóval, de a képi világa annyira művészi, hogy engem megfogott. Mintha azt próbálná sugallni, hogy a halál csak valami újnak a kezdete; hogy ezt érzékeltesse, nincs felpörgetve zenével, izgalmas jeleneteket se keressünk benne. Sokkal mélyebb tartalma van a szokásos moziknál.

 
michal   2019. 09. 14.

Nagyon elkeserítő és nagyon sötét történet a Fekete hamu, de szerintem szükségünk is volt már jó ideje ilyen és ehhez hasonló filmélményekre. Én még órákkal a megnézése után is tudam rágódni mindazon, amit láttam, így szinte egész biztosan megfogom még nézni.


 
kounicakhaha   2019. 08. 29.

Nem tagadom, nem könnyű falat, van benne valami, amitől nem igazán kívánom, hogy újra megnézzem. Talán egy picit túlságosan is nyomasztóra sikeredett, de ettől függetlenül azt gondolom, hogy érdemes belevágni!

 
Toncsi   2019. 08. 10.

Szeretem, ha egy film rejtélyes, és nem magyaráz meg mindent, ez viszont túlzottan lapos és egyhangú. Sem a karakterek, sem a történet nem ragadott meg, felejtős az egész.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.