Még csak március van, mégis úgy érzem, hogy az év filmjét láttam. Mindenben kiváló és szórakoztató volt a színészi játéktól a vizuális megoldásig.
Nem hiszem el, hogy valaki képes ezt a filmet jónak nevezni. Jada Pinket Smith hangján szólva ”én követem a filmvilágot, érted? Szóval képben vagyok”. Rettentően sz*rul megírt cselekmény, vagyis kamaradráma. A színészekre nem lehet panasz persze. Ilyen témában az Elizabeth Harvest fényévekkel jobb volt szerintem, mint ez.
A történet és mondanivaló jó, képet fest a várható jövőről. Természetesen nem maradhat ki az érzékenyítés, a meleg kapcsolatok, amelyet ha akarsz, ha nem, tolnak az arcodba... Számomra ez levon a film értékéből, ezért adok eggyel kevesebb csillagot.
Ez csodálatos volt! Tényleg egy percét se untam, olyan hajtűkanyarok voltak, hogy arra szerintem senki nem számított. Nagyon jó szívvel ajánlom, kis szórakoztató filmecske.
Őszintén azt gondoltam, hogy valami sokkal intenzívebb sztorit kapok majd, ami teljesen magával ragad, ehelyett szerintem még mindig csak egy kiszámítható filmről beszélhetünk, amelyet igazából a remek alakítások tartanak meg.
Gonosz, hetero, fehér férfi, nyálas, "példamutató" és megmentő, meleg pár, erőszakos orosz, "nagyon erős nő", aki iránt megpróbálnak együttérzést kelteni, hogy jogosnak érezzük a gyilkolásait.