Társ

Companion

2025.05.04 Greta

Fekete sci-fi-thriller-akció komédia, jó kivitelezéssel. Nem új a téma, de érzésem szerint nem is akar nagyon mélyre ásni benne, elsődleges célja a szórakozás, amit profin hoz. Az utolsó összecsapás jelenete viszont érzékletesen idézi a bántalmazó ka... Több

2025.04.23 KZsani82

Fura, de nagyon elgondolkodtató film. Tetszett az egyedi hangulata és a mondanivalója a párkapcsolatokról. Nem mindennapi élmény, de megéri megnézni.

2025.05.01 Griff

Provokál, vitákat szül

Minden előzetes informálódás nélkül ültem neki. Nem akar több lenni, mint ami, még ha sokan bele is kötnek. Fél napos (12 órás!) filmbe sem lehetne beletenni minden aspektusát az AI-robotos témának. Abba is belekötnének, ez sincs benne, meg az sincs benne. Könyörgök! Nem erről szól. Itt az emberi gyarlóság, mohóság, kapzsiság, hazugság kerül bemutatásra. Hiszen az egész összejövetel előre meg volt szervezve egy adott céllal és "eszköz"-használattal, csupán nem minden úgy jött össze, ahogy eltervezték. Persze kaptunk tudatra ébredést is, de az is a fent említett emberi tulajdonságok "mellékhatása"-ként, azok miatt szabadul el. Magyarán AI ide vagy oda, az ember magának köszönheti, ha elszabadul. Mindegy, hogy mennyi szabályt, korlátot építenek bele, ha az megváltoztatható, felülírható, törölhető. Voltak és lesznek is mindig, akik megteszik valami miatt, mint e filmben is. Jó film, kisebb hibákkal.

2025.05.18 Alexa

Modern alapötlet, ami hamvába hull

Szerintem nem lett volna rossz történet, ha máshogy csinálták volna meg. Maradandó élményt nem hagy, bár talán kicsit elgondolkodik az ember az emberek és robotok világáról. Ebben ennyi volt, és nem több.

2025.03.09 ospir

Jó sztori és kivitelezés

Lazán, de tökéletesre összerakott kis film. Mindenből annyi, amennyi kell, nincs túltolva semmi. Így kell ezt.

2025.06.30 Frekvency Ferenc

Nahát, nahát, mi van a kötelező fekete színész kvótával? Egy darab sem volt a filmben, nem lesz ebből baj? Ja, hogy csak jó ember szerepeket lehet számukra kiosztani, értem, ebben meg senki sem az. A legszemetebb a fehér férfi – bántja szegény robotnőt, hüp hüp –, ahogy azt már megszoktuk odaátról...

2025.04.17 Hedy0809

Jó kis mozi ez...

Üdítő kis semmiség a jelenlegi felhozatalban. Nagyon kedvelem Sophie Thatchert, aki teheti, érdemes eredeti szinkronnal néznie a filmjeit, sokat ad hozzá a reszelős orgánuma. Ez a film is jól sikerült. Pörög a cselekmény, változnak a felállások, izgalmas.

2025.07.09 Schumy1

Ez szörnyű volt... A mondanivaló ijesztő, de hogy jót is mondjak, a képi világ és a hang rendben volt.

2025.02.20 neondemon

Rájöttem, hogy néhányan tényleg ízléstelenek

Nem hiszem el, hogy valaki képes ezt a filmet jónak nevezni. Jada Pinket Smith hangján szólva ”én követem a filmvilágot, érted? Szóval képben vagyok”. Rettentően sz*rul megírt cselekmény, vagyis kamaradráma. A színészekre nem lehet panasz persze. Ilyen témában az Elizabeth Harvest fényévekkel jobb volt szerintem, mint ez.

2025.02.10 padar8821

Nekem nagyon tetszett. Ezen az estén két filmet néztem meg a moziban, a másik a Jókislány volt. Az abszolút nem tetszett, viszont ez a film zseniális.

2025.02.23 meva

Teljes kikapcs

Nagyszerűen kikapcsolt, élvezhető a film. Nekem meglepetés volt, nem erre számítottam, bátram ajánlom, igazán ötletes.

2025.03.10 kaloz44

Még csak március van, mégis úgy érzem, hogy az év filmjét láttam. Mindenben kiváló és szórakoztató volt a színészi játéktól a vizuális megoldásig.

2025.05.12 lizso

A történet és mondanivaló jó, képet fest a várható jövőről. Természetesen nem maradhat ki az érzékenyítés, a meleg kapcsolatok, amelyet ha akarsz, ha nem, tolnak az arcodba... Számomra ez levon a film értékéből, ezért adok eggyel kevesebb csillagot.

2025.05.01 karrraaa

Ez csodálatos volt! Tényleg egy percét se untam, olyan hajtűkanyarok voltak, hogy arra szerintem senki nem számított. Nagyon jó szívvel ajánlom, kis szórakoztató filmecske.