Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
51

Csak tudnám, hogy csinálja! (2011)

I Don't Know How She Does It
Filmadatlap
 
17
Szereplők
10
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
indingo   2017. 07. 16.

Nem igazán szól semmiről a film, tehát megnézed és egy hét múlva már nem tudsz idézni semmit a filmből. Túl hétköznapi a története, ha esetleg jobban lettek volna megírva a párbeszédek kicsit jobb lehetett volna.

 
Bazzzsi   2017. 10. 21.

Hogyan csináljunk filmet a semmiről kategória. Semmi különlges nincs a filmben, sem a főszereplő hétköznapi SJP-ben. Gyenge film, semmilyen filmélménnyel nem rendelkezik.


 
Zsofi821   2015. 04. 28.

Bár sok igazságot hordoz a film, mégis unalmas téma, lerágott csont. A mellékszereplők jobban tetszettek, elsősorban Momo karaktere, aki nagyon hűen alakított.

 
drsolomon   2015. 06. 27.

Könnyed, szerethető film, élveztem minden percét. Jó a témafelvetés, és nagyszerűen játssza szerepét Sarah Jessica Parker. Érdekes párost alakítottak Brosnan -nel.

 
fagitta   2015. 03. 28.

A túlságosan feminista film unalmasra sikeredett. A téma aktuális, de a tálalása érdektelen.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.