53% 80 szavazat
Csípem a családodat

Csípem a családodat

The Oranges
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
19
Szereplők (19)
7
Képek (7)
Videók
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

David és Paige Ostroff, valamint Terry és Cathy Walling a legjobb barátok és szomszédok. A két házaspár New Jersey külvárosában, Orange Drive-ban él. A kényelmes életük azonban felbolydul, amikor öt esztendei távollét után Ostroffék lánya, Nina hazatér. A tékozló csemete szakított a vőlegényével. Ahelyett, hogy a szomszédék fia, Toby érdekelné, a lány figyelmét a szülők legjobb barátja, David kelti fel. Mindez nem marad következmények nélkül, különösen Nina gyermekkori barátnője, Vanessa Walling érzelmeit kavarja fel.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2013.04.26.

Hol nézheted

 
2023.06.25 Crystaldeer

legújabb vélemény

Ez egy bukta

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ez a film egy tökéletes példa arra, hogyan lehet olyan nagyszerű színészekkel, mint Hugh Laurie, Oliver Platt vagy az Oscar-díjas Allison Janney úgy elszúrni egy filmet, hogy az egy totális bukta legyen. A történet teljesen nonszensz volt számomra – még ha esetleg úgy írták volna bele a történetbe, hogy ez Nina részéről egy bosszú volt, akkor elhiszem. De itt szó se volt erről. Így viszont Nina karaktere egy naiv lány. Az egész cselekmény zagyva volt amúgy is. Adott egy valószínűleg milliomos férj, tipikus „pénz nem számít” ember. Ezt abból is ki lehet következtetni; mert utal a munkahelyi előnevezésére. Aztán miután a megcsalás kiderül, a feleség kibérel egy komplett villát, és nyilván a férje pénzéből fizeti, hiszen ő nem dolgozott addig. De a férj meg mindjárt berakja dolgozni a kis barátnőjét, és ő még örül is ennek, holott ezzel ráértek volna nyugodtan januárig. Közbe meg ott a saját lánya, akit kezdetbe nem igen segít – kivétel, mikor a saját lábra áll, akkor komplett bevásárol neki az új lakásba. Zavaros ez az egész történet, és nem csak én éreztem így, hogy ez így is teljesen hiteltelen lett. Egyetlen kedves dolog azonban ért a film kapcsán. Kellemes volt hallgatni Kulka János szinkronhangját.

0
 
2017.04.20 indingo

Én kizártnak tartok egy ilyen kapcsolatot. A pali látta felnőni a csajt, akinek szinte a második apja volt a Hugh Laurie által megformált karakter.

0
 
2015.01.21 alex

Nem nagy eset. Csak a Doktor House miatt néztem meg, de csak az időmet pazaroltam, holnap már emlékezni sem fogok erre a filmre. Mint dráma, vígjáték vagy romantikus sem jó.

0
 
2015.02.12 kurrek

Nem volt rossz, mivel nagy színészek szerepeltek benne, viszont a történet rém gyenge lett, így csak 5/3-at érdemel nálam.

0

A film összbevétele 364 875 dollár volt (imdb.com).

#1