Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
53
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Szex és haverok
 
Curacao86   2015. 08. 14.

Kedves, aranyos, néhol vicces és próbál elrugaszkodni az amcsi tini vígjátékok kliséitől. Ez többnyire sikerül, de nem teljesen, sokszor éreztem, hogy az üresjáratban van a film, bár a hetero srác karaktere erősebb ennek ellenére is, mint a meleg srácé, aki eléggé döntésképtelen, zavarban van a film teljes egészében. Egyszer meg lehet nézni, mert azét bizonyos részekben jó dolgokra és fontos, de manapság talán Hollywood miatt elcsépelt dolgokra fókuszál (szülői oldalról is).

 
Manson   2016. 10. 15.

Átlagos sztori, kategóriájában is közepes vígjáték. Vannak benne jó viccek, szórakoztató film. Laza, könyed, nagy mondanivalója nincsen, de lazulni, kikapcsolódni jó.


 
Zzssuuzzssii   2016. 09. 22.

Teljesen sablonos vígjáték, amiből már nagyon sokat láttunk. Egyszeri nézésre szórakoztató de semmi több, nem adott újdonságot. A színészi alakítás sem annyira kiemelkedő.

 
idefix   2015. 10. 05.

A film más filmekből merít ötleteket, és a sablonokból próbál szórakoztató filmet összehozni. Ami félig meddig sikerül is neki, de összességében nem alkot maradandót.

Nicholas Braun
Dakota Johnson
Dakota Johnson
Nicholas Braun
Hunter Cope
Dakota Johnson
Hunter Cope
Nicholas Braun
Hunter Cope
Dakota Johnson
Nicholas Braun
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.