55% 45 szavazat
Dühöngő halál

Dühöngő halál

Deadly Impact
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
15
Szereplők (15)
5
Képek (5)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Fegyverdörgéstől hangos, hátborzongató akció-thriller, a fôszerepet a kiváló Sean Patrick Flanery és Joe Pantoliano játssza. A keményfejű zsaru, Thomas Armstrong élete tönkremegy, amikor egy ravasz sorozatgyilkos őt és a családját is kiszemeli magának. Évek múltán a fenevad visszatér, és macska-egér játékba kezd egykori áldozatával, ám ezúttal a tét a korábbinál is nagyobb: egy egész várost fenyeget. Miközben Armstrong halálos versenyt fut az idővel, a zseniális őrült mindig egy lépéssel előtte jár. Az óra ketyeg, a szálak egyre kuszábbak, és a zsaru talán már képtelen lesz lecsapni a robbantási specialistára. Az pedig nagyon sok ártatlan életbe kerülhet.

Rendező: Robert Kurtzman
Forgatókönyvíró: Alexander Vesha
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2010.07.21.
Sean Patrick Flanery
Sean Patrick Flanery
Sean Patrick Flanery
Carmen Serano
 
2016.07.01 Bernie

legújabb vélemény

Nehezen tudtam csak végignézni, a párom oda van ezekért. Szerintem rettenetesen unalmas és az egész szaladgálás, "akciózás" inkább komikus semmint izgalmas. Semmiképp sem tudom ajánlani.

0
 
2015.03.04 Face

Eléggé híg sztori, amit már számtalanszor láthattunk. Elfuserált forgatókönyv és pocsék casting. Nehéz mit kezdeni ezzel a filmmel, ugyanis nagyon B-kategóriás, ráadásul azokból is a rosszabb fajta. Nézhetetlen gyakorlatilag.

0