Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
69
Filmadatlap
 
26
Szereplők
1
Vélemények
2
Képek
Videók
Dear Wife
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!

 
JcWh   2019. 12. 28.

legújabb vélemény

Fergeteges após-vej párharc

Az 1947-es Drága Ruth folytatásaként jelent meg a Drága feleség címre hallgató film, amely a különböző filmes portálokon tapasztalható rosszabb átlagpontszám ellenére nagyobb élvezetet nyújtott számomra, mint az elődje. Ennek fő oka, hogy William Holden sokkal nagyobb lehetőséget kapott kiváló színészi játékának megcsillogtatására. Az első részben Holden leginkább csak a tipikus szépfiút játszotta, aki egyfolytában mosolyog, és szerelmével kergeti szíve választottját. Itt Bill Holdennek a vígjátéki elemek mellett a drámai játékra is lehetősége adódott, amiben, lássuk be, azért jobb volt. Véleményem szerint Holden szerepének komolyodásával sármosabb is lett, tekintetével és hangjával még a m... több»

Mona Freeman
Edward Arnold
William Holden
 

A forgatás 1949 január 5-én kezdődött meg.

(JcWh)
 

A film plakátjain a következő jelmondat állt: "Meg kell mondanunk az igazat...Ez jobban szórakoztat, mint a Dear Ruth".

(JcWh)
 

Richard Haydn egész pályafutása alatt három fimet rendezett (1948 és 1950 között). A Dear Wife a második rendezése volt.

(JcWh)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.