87% 65 szavazat
Denver, az utolsó dinoszaurusz

Denver, az utolsó dinoszaurusz

Denver, the Last Dinosaur
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
2
Szereplők (2)
15
Képek (15)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Denver-t, egy megkövesedett tojásból kikelt dinoszauruszt néhány kaliforniai tinédzser veszi gondjaiba. Amellett, hogy megtanítják neki, hogyan éljen túl napjainkban, bemutatják számára a gördeszkázás világát is.

(csd)

Szereplők: Joey Dedio, Pat Fraley
Premier: 1988.04.01.

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

 
2022.03.18 Robinson76

legújabb vélemény

Denver dinó jóbarát, ősidőkből szól hozzád...

A rajzfilm maga is nagyon tetszett anno, de a főcímzene az, ami igazán slágergyanús szerzemény és remek felvezetése a mesének. Ha valami jó kis 80-as évekbeli feelingre vágysz, akkor ne habozz, és nézd meg a gyerkőcökkel.

1
 
2016.04.16 Kate Rainbow

Istenem milyen sokszor láttam gyerekként. Imádtam. Még videó kazettán tekergettem össze vissza :D Fantasztikus kis mese. Látványban is nagyon ott volt, és a történet is baromi jó. Imádtam a dalokat is benne. Rosszat nem tudok róla mondani. Ajánlom mindenkinek még a mai korban is ;)

0
 
2016.07.02 MiAzAki

Nagy kedvencem volt ez a mese gyerekkoromban és még mindig egy nagyon kedves sorozatnak tartom. Szerintem érdemes bárkinek megnéznie, mert bár egyszerű a történet, garantáltan jó szórakozást tud nyújtani.

0
 
2019.07.02 petresku

Na, ez az a korszak, amikor már az animációs sorozatok egy lejtőn indultak el, szerintem. Egyre abszurdabb és gyengébb koncepcióval álltak elő, és szerintem a Denver is pont ilyen. Nagyon kínos az egész valahogy, de belátom, hogy azért még mindig a nézhető kategóriába sorolható.

0