Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
78

A legkúlabb nap

(Der geilste Tag)
A legkúlabb nap
 
Bogi87  2016. 05. 27. 10:03

Keserédes, sírva- vigadós történet, igazi dramedy. Bár a halál ténye végigkíséri a filmet, az mégsem erről szól. A boldogság keresése, a legkúlabb nap megélése a film fő témája.

 
sys  2016. 05. 26. 21:11

Én kint Németországban láttam a filmet. Nekem a Vincent will meer marad a favorit Flotól bár ez is aranyos kedves film, bár jó szomorú,viszont szép tájakon játszodik. De valami vagy valaki hiányzott belőle. Azért jó hogy ilyen kreativ hapsi ez a Florian.

 
VvV  2016. 05. 24. 09:58

Tegnap volt szerencsém premier előtt látni a filmet. Összességben egy jó filmnek tartom, bár voltak benne kicsit fárasztó részek. Jó a humora és persze szomorú az egész sztori.

 
indingo  2017. 04. 10. 17:55

Tetszett a film, bár hasonló történetűt már láttam. Az orvosi "műhiba" béna volt, az asszonynak egyből feltűnt a dolog, de az orvosnak semmi. Voltak benne jó poénok.

 
Mavil  2016. 06. 09. 11:54

A film egyszerre könnyfacsaró és humoros, szóval felváltva lehet rajta sírni és nevetni. Bennem (maga az alaptörténet) a Bakancslista című filmet idézte fel.

Matthias Schweighöfer
Matthias Schweighöfer
Florian David Fitz
Matthias Schweighöfer
Florian David Fitz
Florian David Fitz
Matthias Schweighöfer
Matthias Schweighöfer
Florian David Fitz
Florian David Fitz
Matthias Schweighöfer
Florian David Fitz
Movieaddicts: A legkúlabb nap kritika
Összefoglalva: ez a film tényleg ad nekünk valamit. Mondjuk azt, hogy megkapjuk tőle az utolsó lökést, hogy felmondjunk a gyűlölt, de amúgy jó fizetést adó munkahelyünkön. 8,5/10
Smoking Barrels: A legkúlabb nap
A legkúlabb nap enyhe túlzással a műfaj legjobbjai felvizezett verziójának tűnik, amelyben ugyan van humor, dráma és szerethető vonások, de messze nem olyan koncentrációban, mint az elvárható lenne. 7/10
VOX: A legkúlabb nap
A németek megcsinálták a maguk erősen fiatalított verzióját A bakancslistából. 55/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.