Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
80
Filmadatlap
 
27
Szereplők
24
Vélemények
8
Képek
2
Videók
A legkúlabb nap
 
P   2019. 11. 01.

legújabb vélemény

Csak rászántam magam, hogy megnézzem. Elég jó kis film lett, tetszett, hogy végig egy érzelmi hullámvasúton éreztem magam. Egyszer szomorkodik az ember, de a következő jelenetnél már jókat kacag. És a film is az utóbbira próbál összpontosítani, a nevetésre, az életszeretetre. De az élet sosem happy end, ahogy mindegyik film vége se az.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

Keserédes, sírva- vigadós történet, igazi dramedy. Bár a halál ténye végigkíséri a filmet, az mégsem erről szól. A boldogság keresése, a legkúlabb nap megélése a film fő témája.


 
indingo   2017. 04. 10.

Tetszett a film, bár hasonló történetűt már láttam. Az orvosi "műhiba" béna volt, az asszonynak egyből feltűnt a dolog, de az orvosnak semmi. Voltak benne jó poénok.

 
Deku   2017. 08. 30.

Nagyon remek film lett. Én személy szerint oda voltam érte teljesen. Nagyon jól hozták össze a történetet a karakterekkel és ettől nekem nagyon hangulatos lett. Elvarázsolt.

 
VvV   2016. 05. 24.

Tegnap volt szerencsém premier előtt látni a filmet. Összességben egy jó filmnek tartom, bár voltak benne kicsit fárasztó részek. Jó a humora és persze szomorú az egész sztori.

Matthias Schweighöfer
Matthias Schweighöfer
Florian David Fitz
Matthias Schweighöfer
Florian David Fitz
Florian David Fitz
Matthias Schweighöfer
Matthias Schweighöfer
Florian David Fitz
Florian David Fitz
Matthias Schweighöfer
Florian David Fitz
 
Összefoglalva: ez a film tényleg ad nekünk valamit. Mondjuk azt, hogy megkapjuk tőle az utolsó lökést, hogy felmondjunk a gyűlölt, de amúgy jó fizetést adó munkahelyünkön. 8,5/10 több»
 
A legkúlabb nap enyhe túlzással a műfaj legjobbjai felvizezett verziójának tűnik, amelyben ugyan van humor, dráma és szerethető vonások, de messze nem olyan koncentrációban, mint az elvárható lenne. 7/10 több»
 
A németek megcsinálták a maguk erősen fiatalított verzióját A bakancslistából. 55/100 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.