Nincs túlgondolva a film. Minimalista az egész, de aki erre ül be azt nem fogja zavarni, mert a két szereplő párbeszédei elviszik a filmet. Igazából nincs cselekmény, csak majdnem 90 percnyi szarkazmusba fojtott párbeszéd. Azt is érezhetjük, hogy olyan 1 sorosok ezek, amikhez nem is igazán kell egy második fél. Sok esetben megmosolyogtató, majd az ember elkezd egy kicsit befelé figyelni és próbálja feloldani magát, hogy ő ennyire nem is keserű. Kicsit az lehet az ember érzése, hogy Keanu Reeves épp John Wick-et alakítja, aki épp befejezte az öldöklést és elment a bátyja esküvőjére. Az pedig, hogy kiderül, hogy lopós nem véletlen imponál Winona Ryder-nek. Bocsi! :)
Fuh, hát ez a film engem teljesen megérintett. Szerencsére nem megy el abba a csöpögős történetbe, amitől tartottam. Egy szóval remek hangulatú romantikus film. Amolyan igazi összebújós. :)
Nem tartom egy kimondottan jó filmnek, de ettől még nem mondom rá, hogy ne lehetne élvezni a két főszereplő játékát. Az a baj, hogy egyszer simán nézhető, de olyan könnyen fog a múltba veszni, ahogy jött, és általában nem ez egy igazán jó film ismér... Több
Regen szorakoztam ilyen jol egy filmen. Veletlenul akadtam ra, vmi agykímelo limonadet kerestem, es szerencsere nem az! Zsenialis karakterek, szorakoztato parbeszedek ( hangos nevetesekkel tarkitva ), egy percig sem unalmas tortenet! Azota mar kb. 10x megneztem, es nem tudom megunni.
A forgatási helyszínért, a két színészi játékért meg néhány vicces jelenetért megéri megnézni. Viszont a történet elég unalmas. Mély nyomott nem hagyott az biztos.
Reeves és Ryder egyszerűen tökéletesek együtt, a karaktereik viccesek, a sztori szórakoztató, és a romantika sem émelyítő benne. Nagyon jóleső élmény volt a Végállomás: esküvő, merem ajánalni!