Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
68
Filmadatlap
 
18
Szereplők
8
Vélemények
8
Képek
5
Videók
 
indingo   2018. 10. 06.

Valami hiányzott a filmből. Két remek színész játssza a főszerepet, de valahogy a mellékszereplők hiánya eléggé összenyomta a történetet.

 
Hetedik   2018. 09. 13.

Nem tudom Reeves mi okból vállalta el a szerepet, biztos könnyen szerzett pénznek gondolta, csak az nézze meg aki szereti két ember megismerkedését nézni másfél órán keresztül, hol jobb, hol rosszabb párbeszédekkel, szép tájképekkel meg egy vicces szexjelenettel. Hát igen, kb ennyi a film, de a két A listás színész azért hozza a formáját és elviszik a hátukon ezt a finoman szólva sem emlékezetes alkotást.


 
szoljhozzam   2018. 09. 08.

Az idejét sem tudom mikor láttam utoljára romantikus filmet moziban. Ennek nem az az oka, hogy nem keresem az ilyen filmeket, hanem egyszerűen mostanában nem divat ilyen filmet készíteni. Az agyatlan vígjátékok és a sok-sok szuperhősös filmek nem hagynak helyet nekik. A Végállomás esküvő egy különleges film. A teljes történet alatt kizárólag a két főszereplő Winona Rider és Keanu Reeves szólal meg. Na jó egyszer a takarítónő beszól a zárt ajtó mögül, de ennyi. Van itt esküvő, meg anyuka, de senki egy szót se szól. Hosszú dialógusok váltogatják egymást a filmben, hol komolyabb hol egészen vicces jelenetekben. Számomra a komolyabb témát érintő párbeszédek helyenként egy ici-picit unalmasak voltak. Nehezen is indul be a történet, de utána puma/hegyi oroszlán/gepárdos jelenet elképesztően viccesre sikeredett. De ami a pálmát viszi az a szex jelenet. Szerintem a filmtörténelem, leghosszabb és egyben legviccesebb szex jelenete volt. Tetszettek a karakterek, főként a férfi szerep. A története elég egyszerű, lineáris vezetésű, de ki ne vágyna egy ilyen esküvőre vendégként, ahol remek programokkal kényeztetik az embert és mindezt egy gyönyörű környezetben. Bírtam azt a jelenetet, ahol Keanu észletezi, hogy miket szokott a szállodákból meglovasítani és azt Winona egyszerű lopásnak és bűnnek titulálja, holott tudjuk hogy korábban neki is volt problémája abból, hogy eltulajdonított ezt-azt. Nem lett az év romantikus filmje, de mindenképpen jó volt beülni rá, mert eléggé más mint a megszokott.

 
Dorina450   2018. 10. 08.

A forgatási helyszínért, a két színészi játékért meg néhány vicces jelenetért megéri megnézni. Viszont a történet elég unalmas. Mély nyomott nem hagyott az biztos.

 
daniel52   2018. 09. 11.

Szerintem Keanu Reevesnek sosem álltak jól a romantikus szerepek. Egyszerűen lepereg róla. Nálam a filmet sajnos az sem mentette meg, hogy totálisan érdektelenségbe fulladjon, hogy máskülönben nagyon jó a hangulata. A forgatási helyszín például telitalálat. Akár be is szippanthatott volna magába az az atmoszféra. De ehelyett egy kissé csalódottan álltam fel a székből.

Keanu Reeves
Winona Ryder
 
A Végállomás: Esküvő, egy nem szokványos vígjáték, sokkal inkább az anti-romantikus-komédia műfaját képviseli, amely érdekes és vicces helyzeteket, párbeszédeket eredményez. A színészi játékra a két főszereplő neve a garancia. Maga a cselekmény elég lapos és képi világa sem köti le a nézőt. Inkább egy filmvászonra vitt színdarab, de a vicces monológok és párbeszédek, helyzetkomikumok sok vidám percet hozhatnak a nézőknek. Egy próbát megér... több»
 
Kellett már ez a film, hiszen mindkét színészt sajnálatosan keveset látjuk, és kettejük kémiája jól érzékelhetően kiválóan működik a vásznon. Nyár végi, lusta napokra való vígjáték, ami mindenkit meg fog kicsit nevettetni, sőt még akár randi filmnek is jó választás lehet. Vicces és sziporkázó játékuknak reméljük lesz még folytatása, akár egy ennél merészebb történetet vállaló filmben is. több»
 
Nem hiszem, hogy sokan vannak olyanok, akiknek ellenükre lenne egy olyan romantikus vígjáték, amiben Winona Ryder és Keanu Reeves szellemesen utálja az embereket, közben meg egymásba szeretnek. Ennek megfelelően nem is rossz film ez – ám sajnos kissé fárasztó. több»
 

"Keanu Reeves és Winona Ryder okkal lettek sztárok: hatalmas tehetségek, és nagyon keményen dolgoznak. De közben élvezik is, amit csinálnak. Együtt gyakorolták a párbeszédeiket, segítettek egymásnak, mindenkit megnevettettek, elbűvölőek voltak. Ők maguk a film, ami a karaktereikről, a nevetés és a szerelem gyógyító erejéről szól" - mondta el a rendező, Victor Levin.

(hp )
 

Victor Levin elmondta, hogy nagy rajongója mindkét főszereplő munkásságának, és méltatta a két színész közti kiváló kémiát, ami nagy előnyt jelentett a számára a film rendezésekor.

(hp )
 

Victor Levin rendező viszonylag kevés tapasztalattal rendelkezik a hollywoodi filmek terén, de a sorozatok világában már bizonyított íróként és producerkén (Mad Men - Reklámőrültek, Mad About You).

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.