Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
63
Filmadatlap
 
17
Szereplők
19
Vélemények
8
Képek
5
Videók
 
rainman   2020. 04. 11.

legújabb vélemény

Nagyon semmilyen sem volt, illetve de, az Ethan Hawke-féle Mielőtt felkel a nap-ot próbálta utánozni, csak nagyon nem ment neki! Egy kétszemélyes, romantikus, vicces kamaradarab akart lenni, de sajnos egyik filmstílusba sem sorolható, mert eléggé vérszegény lett. Ahogy működött a Mielőtt felkel a nap-ban az éeltről, szerelemről való filozofálgatás, az annyira nem működött itt. Pedig mind Winona Ryder, mind pedig Keanu Reeves jó színészek, de a nem volt meg a kémia köztük, amire pedig egy olyan filmben, amiben a játékidő 95%-át a két főszereplő beszélgetése teszi ki, égető szükség lett volna! Nem mondom hogy nagy csalódás volt, mert semmiféle elvárásom nem volt a filmmel kapcsolatban, de simán kihagyható darab!

 
szoljhozzam   2018. 09. 08.

a nap véleménye

Valami más, mint a megszokott

Az idejét sem tudom mikor láttam utoljára romantikus filmet moziban. Ennek nem az az oka, hogy nem keresem az ilyen filmeket, hanem egyszerűen mostanában nem divat ilyen filmet készíteni. Az agyatlan vígjátékok és a sok-sok szuperhősös filmek nem hagynak helyet nekik. A Végállomás esküvő egy különleges film. A teljes történet alatt kizárólag a két főszereplő Winona Rider és Keanu Reeves szólal meg. Na jó egyszer a takarítónő beszól a zárt ajtó mögül, de ennyi. Van itt esküvő, meg anyuka, de senki egy szót se szól. Hosszú dialógusok váltogatják egymást a filmben, hol komolyabb hol egészen vicces jelenetekben. Számomra a komolyabb témát érintő párbeszédek helyenként egy ici-picit unalmasak vol... több»


 
indingo   2018. 10. 06.

Valami hiányzott a filmből. Két remek színész játssza a főszerepet, de valahogy a mellékszereplők hiánya eléggé összenyomta a történetet.

 
HETEDIK   2019. 05. 19.

Nem tudom Reeves mi okból vállalta el a szerepet, biztos könnyen szerzett pénznek gondolta, csak az nézze meg aki szereti két ember megismerkedését nézni másfél órán keresztül, hol jobb, hol rosszabb párbeszédekkel, szép tájképekkel meg egy vicces szexjelenettel. Hát igen, kb ennyi a film, de a két A listás színész azért hozza a formáját és elviszik a hátukon ezt a finoman szólva sem emlékezetes alkotást.

 
Szilonka   2019. 08. 14.

Kicsit visszafogott a film, bár ez koncepció volt. Nem egy szokványos szerelmi történet, de voltak benne nagyon kedvelhető jelenetek.

Keanu Reeves
Winona Ryder
 
A Végállomás: Esküvő, egy nem szokványos vígjáték, sokkal inkább az anti-romantikus-komédia műfaját képviseli, amely érdekes és vicces helyzeteket, párbeszédeket eredményez. A színészi játékra a két főszereplő neve a garancia. Maga a cselekmény elég lapos és képi világa sem köti le a nézőt. Inkább egy filmvászonra vitt színdarab, de a vicces monológok és párbeszédek, helyzetkomikumok sok vidám percet hozhatnak a nézőknek. Egy próbát megér... több»
 
Kellett már ez a film, hiszen mindkét színészt sajnálatosan keveset látjuk, és kettejük kémiája jól érzékelhetően kiválóan működik a vásznon. Nyár végi, lusta napokra való vígjáték, ami mindenkit meg fog kicsit nevettetni, sőt még akár randi filmnek is jó választás lehet. Vicces és sziporkázó játékuknak reméljük lesz még folytatása, akár egy ennél merészebb történetet vállaló filmben is. több»
 
Nem hiszem, hogy sokan vannak olyanok, akiknek ellenükre lenne egy olyan romantikus vígjáték, amiben Winona Ryder és Keanu Reeves szellemesen utálja az embereket, közben meg egymásba szeretnek. Ennek megfelelően nem is rossz film ez – ám sajnos kissé fárasztó. több»

A film 30 361 366 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 25 340 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

"Keanu Reeves és Winona Ryder okkal lettek sztárok: hatalmas tehetségek, és nagyon keményen dolgoznak. De közben élvezik is, amit csinálnak. Együtt gyakorolták a párbeszédeiket, segítettek egymásnak, mindenkit megnevettettek, elbűvölőek voltak. Ők maguk a film, ami a karaktereikről, a nevetés és a szerelem gyógyító erejéről szól" - mondta el a rendező, Victor Levin.

(hp)
 

Victor Levin elmondta, hogy nagy rajongója mindkét főszereplő munkásságának, és méltatta a két színész közti kiváló kémiát, ami nagy előnyt jelentett a számára a film rendezésekor.

(hp)
 

Victor Levin rendező viszonylag kevés tapasztalattal rendelkezik a hollywoodi filmek terén, de a sorozatok világában már bizonyított íróként és producerkén (Mad Men - Reklámőrültek, Mad About You).

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.