Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
69
Filmadatlap
 
18
Szereplők
11
Vélemények
8
Képek
5
Videók
 
indingo   2018. 10. 06.

Valami hiányzott a filmből. Két remek színész játssza a főszerepet, de valahogy a mellékszereplők hiánya eléggé összenyomta a történetet.

 
HETEDIK   2018. 09. 13.

Nem tudom Reeves mi okból vállalta el a szerepet, biztos könnyen szerzett pénznek gondolta, csak az nézze meg aki szereti két ember megismerkedését nézni másfél órán keresztül, hol jobb, hol rosszabb párbeszédekkel, szép tájképekkel meg egy vicces szexjelenettel. Hát igen, kb ennyi a film, de a két A listás színész azért hozza a formáját és elviszik a hátukon ezt a finoman szólva sem emlékezetes alkotást.


 
Norbi   2018. 11. 18.
Tipikus..vagy mégsem?

Nagyon tetszett. Az elején úgy ültünk be megnézni , hogy egy tipikus romantikus film lesz, de nagyot tévedtem. Elképesztően szövegközpontú volt az egész, és nem kis feladat volt, hogy 2 színészből állt a film (nagyjából), és egy percre sem éreztem unalmasnak. Csak ajánlani tudom.

 
VvV   2018. 10. 29.

A két erős főszereplő nélkül nem állná meg helyét a film. A története már a legelejétől tök egyértelmű, hogy mire mennek a készítők.

 
Az amatőr   2018. 10. 30.

Egy újabb gyorsan felejthető vígjáték,ami szerez ugyan egypár jó pillanatot az embernek ám ehhez a másfél órás játékidő szerintem kicsit sok.A két színész játéka nagyon jó és tényleg beleadnak mindent amit lehet,de egy idő után ez a kétszemélyes monologizálás igencsak unalmassá és erőltetetté válik.Azért a sokat emlegetett szexjelenetért viszont már megérte.Ha más nem is,az legalább jó volt.A különleges kamera beállítás is tetszett,ahogyan néha félig kilógnak a képből.Ennek egyik bravúros megnyilvánulása volt az a jelenet,amikor Frank majdnem visszaesik a képbe Lindsay-vel a karjában,mondván hogy milyen súlyos.Másik nagy erőssége volt a filmnek,hogy nem undorító igénytelenségekkel akart megnevettetni,hanem tényleg igényes poénok voltak benne.Még az sem volt zavaró,vagy igénytelen amikor cselekvésbeli komikumra apellált.Például Reeves karakterének idegesítő hörgésére,ami végül tényleg néha jó szolgálatot tett a filmben.Lindsay növényszagolgatásának értelmét viszont sehogyan sem sikerült megértenem,semmi vicces nem származott belőle,egyébként meg idegesítő volt,hogy nem lehet érteni miért csinálja.Végeredményben tehát voltak ennek a filmnek jó részei is,de minden igyekezete ellenére is lapossá vált a végére.

Keanu Reeves
Winona Ryder
 
A Végállomás: Esküvő, egy nem szokványos vígjáték, sokkal inkább az anti-romantikus-komédia műfaját képviseli, amely érdekes és vicces helyzeteket, párbeszédeket eredményez. A színészi játékra a két főszereplő neve a garancia. Maga a cselekmény elég lapos és képi világa sem köti le a nézőt. Inkább egy filmvászonra vitt színdarab, de a vicces monológok és párbeszédek, helyzetkomikumok sok vidám percet hozhatnak a nézőknek. Egy próbát megér... több»
 
Kellett már ez a film, hiszen mindkét színészt sajnálatosan keveset látjuk, és kettejük kémiája jól érzékelhetően kiválóan működik a vásznon. Nyár végi, lusta napokra való vígjáték, ami mindenkit meg fog kicsit nevettetni, sőt még akár randi filmnek is jó választás lehet. Vicces és sziporkázó játékuknak reméljük lesz még folytatása, akár egy ennél merészebb történetet vállaló filmben is. több»
 
Nem hiszem, hogy sokan vannak olyanok, akiknek ellenükre lenne egy olyan romantikus vígjáték, amiben Winona Ryder és Keanu Reeves szellemesen utálja az embereket, közben meg egymásba szeretnek. Ennek megfelelően nem is rossz film ez – ám sajnos kissé fárasztó. több»
 

"Keanu Reeves és Winona Ryder okkal lettek sztárok: hatalmas tehetségek, és nagyon keményen dolgoznak. De közben élvezik is, amit csinálnak. Együtt gyakorolták a párbeszédeiket, segítettek egymásnak, mindenkit megnevettettek, elbűvölőek voltak. Ők maguk a film, ami a karaktereikről, a nevetés és a szerelem gyógyító erejéről szól" - mondta el a rendező, Victor Levin.

(hp )
 

Victor Levin elmondta, hogy nagy rajongója mindkét főszereplő munkásságának, és méltatta a két színész közti kiváló kémiát, ami nagy előnyt jelentett a számára a film rendezésekor.

(hp )
 

Victor Levin rendező viszonylag kevés tapasztalattal rendelkezik a hollywoodi filmek terén, de a sorozatok világában már bizonyított íróként és producerkén (Mad Men - Reklámőrültek, Mad About You).

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.