Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
63%

Végállomás: esküvő (2018)

Destination Wedding
Filmadatlap
 
17
Szereplők
20
Vélemények
8
Képek
5
Videók
 
HannaK   2020. 09. 20.

legújabb vélemény

0

A Stranger Thing után talán beindult egy kicsit Winona Ryder karrierje, jó volt mozifilmben látni. A film története hagy némi kívánni valót maga után. Nagyon átlátszó, várható befejezéssel.

 
szoljhozzam   2018. 09. 08.

a nap véleménye

0
Valami más, mint a megszokott

Az idejét sem tudom mikor láttam utoljára romantikus filmet moziban. Ennek nem az az oka, hogy nem keresem az ilyen filmeket, hanem egyszerűen mostanában nem divat ilyen filmet készíteni. Az agyatlan vígjátékok és a sok-sok szuperhősös filmek nem hag... teljes kritika»


 
indingo   2018. 10. 06.

0

Valami hiányzott a filmből. Két remek színész játssza a főszerepet, de valahogy a mellékszereplők hiánya eléggé összenyomta a történetet.

 
7ETEDIK   2019. 05. 19.

0

Nem tudom Reeves mi okból vállalta el a szerepet, biztos könnyen szerzett pénznek gondolta, csak az nézze meg aki szereti két ember megismerkedését nézni másfél órán keresztül, hol jobb, hol rosszabb párbeszédekkel, szép tájképekkel meg egy vicces sz... több»

 
Szilonka   2019. 08. 14.

0

Kicsit visszafogott a film, bár ez koncepció volt. Nem egy szokványos szerelmi történet, de voltak benne nagyon kedvelhető jelenetek.

 
Norbi   2018. 11. 18.

0
Tipikus..vagy mégsem?

Nagyon tetszett. Az elején úgy ültünk be megnézni , hogy egy tipikus romantikus film lesz, de nagyot tévedtem. Elképesztően szövegközpontú volt az egész, és nem kis feladat volt, hogy 2 színészből állt a film (nagyjából), és egy percre sem éreztem unalmasnak. Csak ajánlani tudom.

 
VvV   2018. 10. 29.

0

A két erős főszereplő nélkül nem állná meg helyét a film. A története már a legelejétől tök egyértelmű, hogy mire mennek a készítők.

Galéria (8)

Keanu Reeves
Winona Ryder

Videók (5)

A film 30 361 366 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 25 340 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

"Keanu Reeves és Winona Ryder okkal lettek sztárok: hatalmas tehetségek, és nagyon keményen dolgoznak. De közben élvezik is, amit csinálnak. Együtt gyakorolták a párbeszédeiket, segítettek egymásnak, mindenkit megnevettettek, elbűvölőek voltak. Ők maguk a film, ami a karaktereikről, a nevetés és a szerelem gyógyító erejéről szól" - mondta el a rendező, Victor Levin.

(hp)
 

Victor Levin elmondta, hogy nagy rajongója mindkét főszereplő munkásságának, és méltatta a két színész közti kiváló kémiát, ami nagy előnyt jelentett a számára a film rendezésekor.

(hp)
 

Victor Levin rendező viszonylag kevés tapasztalattal rendelkezik a hollywoodi filmek terén, de a sorozatok világában már bizonyított íróként és producerkén (Mad Men - Reklámőrültek, Mad About You).

(hp)
 

Winona Ryder és Keanu Reeves negyedik közös filmje: Dracula, Kamera által homályosan, Pippa Lee négy élete.

(hp)
 

A film forgatása 2017. júliusa és augusztusa között zajlott Kaliforniában.

(hp)
 

Rendhagyó módon a filmet csak a forgatás bejezése után jelentették be.

(hp)
 
A Végállomás: Esküvő, egy nem szokványos vígjáték, sokkal inkább az anti-romantikus-komédia műfaját képviseli, amely érdekes és vicces helyzeteket, párbeszédeket eredményez. A színészi játékra a két főszereplő neve a garancia. Maga a cselekmény elég lapos és képi világa sem köti le a nézőt. Inkább egy filmvászonra vitt színdarab, de a vicces monológok és párbeszédek, helyzetkomikumok sok vidám percet hozhatnak a nézőknek. Egy próbát megér... több»
 
Kellett már ez a film, hiszen mindkét színészt sajnálatosan keveset látjuk, és kettejük kémiája jól érzékelhetően kiválóan működik a vásznon. Nyár végi, lusta napokra való vígjáték, ami mindenkit meg fog kicsit nevettetni, sőt még akár randi filmnek is jó választás lehet. Vicces és sziporkázó játékuknak reméljük lesz még folytatása, akár egy ennél merészebb történetet vállaló filmben is. több»
 
Nem hiszem, hogy sokan vannak olyanok, akiknek ellenükre lenne egy olyan romantikus vígjáték, amiben Winona Ryder és Keanu Reeves szellemesen utálja az embereket, közben meg egymásba szeretnek. Ennek megfelelően nem is rossz film ez – ám sajnos kissé fárasztó. több»