Végállomás: esküvő (2018)

Destination Wedding

Keanu Reeves
Winona Ryder

Sabnock Sanatory   2023. 02. 16.

legújabb vélemény a nap véleménye

Két nagyágyú bolondozik nekünk.

Csak Keanu Reeves miatt néztem meg a filmet, és amiatt, hogy szeretem a mélyenszántó és lélekig ható filmeket, amit még a csipetnyi romantika sem tud elrontani. Irónia, önirónia, maró gúny, szellemes dialógusok. De mi is az én véleményem? Napjainkban... teljes kritika»

indingo   2018. 10. 06.

Valami hiányzott a filmből. Két remek színész játssza a főszerepet, de valahogy a mellékszereplők hiánya eléggé összenyomta a történetet.

HE7EDIK   2019. 05. 19.

Nem tudom Reeves mi okból vállalta el a szerepet, biztos könnyen szerzett pénznek gondolta, csak az nézze meg aki szereti két ember megismerkedését nézni másfél órán keresztül, hol jobb, hol rosszabb párbeszédekkel, szép tájképekkel meg egy vicces sz... több»

Dorkateo   2019. 01. 13.

Ki ez a nő és mit csinált Winona Ryderrel?

Beszélgetős filmnek is gyenge. Amúgy meg unalmas. A poénok sem ülnek. Pedig lehetett volna ebből jót is csinálni. A legnagyobb csalódás Winona volt. Nem mintha eddig a kedvencem lett volna, de azért akadt jó alakítása is párszor. Itt viszont valaki más szerepel, ez nem az ő arca, nagyon kellett figyelnem, hogy felismerjem a furcsa grimaszok közt a hasonlóságot. Megfáradt, megkeseredett. És szerintem nem csak a történet kedvéért ilyen.

Szilonka   2019. 08. 14.

Kicsit visszafogott a film, bár ez koncepció volt. Nem egy szokványos szerelmi történet, de voltak benne nagyon kedvelhető jelenetek.

VvV   2018. 10. 29.

A két erős főszereplő nélkül nem állná meg helyét a film. A története már a legelejétől tök egyértelmű, hogy mire mennek a készítők.

Norbi   2018. 11. 18.

Tipikus..vagy mégsem?

Nagyon tetszett. Az elején úgy ültünk be megnézni , hogy egy tipikus romantikus film lesz, de nagyot tévedtem. Elképesztően szövegközpontú volt az egész, és nem kis feladat volt, hogy 2 színészből állt a film (nagyjából), és egy percre sem éreztem unalmasnak. Csak ajánlani tudom.

A film 30 361 366 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 25 340 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

"Keanu Reeves és Winona Ryder okkal lettek sztárok: hatalmas tehetségek, és nagyon keményen dolgoznak. De közben élvezik is, amit csinálnak. Együtt gyakorolták a párbeszédeiket, segítettek egymásnak, mindenkit megnevettettek, elbűvölőek voltak. Ők maguk a film, ami a karaktereikről, a nevetés és a szerelem gyógyító erejéről szól" - mondta el a rendező, Victor Levin.

(hp)

Victor Levin elmondta, hogy nagy rajongója mindkét főszereplő munkásságának, és méltatta a két színész közti kiváló kémiát, ami nagy előnyt jelentett a számára a film rendezésekor.

(hp)

Victor Levin rendező viszonylag kevés tapasztalattal rendelkezik a hollywoodi filmek terén, de a sorozatok világában már bizonyított íróként és producerkén (Mad Men - Reklámőrültek, Mad About You).

(hp)

Winona Ryder és Keanu Reeves negyedik közös filmje: Dracula, Kamera által homályosan, Pippa Lee négy élete.

(hp)

A film forgatása 2017. júliusa és augusztusa között zajlott Kaliforniában.

(hp)

Kellett már ez a film, hiszen mindkét színészt sajnálatosan keveset látjuk, és kettejük kémiája jól érzékelhetően kiválóan működik a vásznon. Nyár végi, lusta napokra való vígjáték, ami mindenkit meg fog kicsit nevettetni, sőt még akár randi filmnek is jó választás lehet. Vicces és sziporkázó játékuknak reméljük lesz még folytatása, akár egy ennél merészebb történetet vállaló filmben is. több»

Könnyen fogyasztható, rendkívül sok és minőségi helyzetkomikummal, néhol pedig egészen elgondolkodtató fricskákkal a nézők és a filmkészítők felé egyaránt. Nézzétek meg nyugodtan. több»

A Végállomás: Esküvő, egy nem szokványos vígjáték, sokkal inkább az anti-romantikus-komédia műfaját képviseli, amely érdekes és vicces helyzeteket, párbeszédeket eredményez. A színészi játékra a két főszereplő neve a garancia. Maga a cselekmény elég lapos és képi világa sem köti le a nézőt. Inkább egy filmvászonra vitt színdarab, de a vicces monológok és párbeszédek, helyzetkomikumok sok vidám percet hozhatnak a nézőknek. Egy próbát megér... több»