Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
17
Képek
4
Videók
 
ArpiHajdu és Réci   2017. 04. 26.

legújabb vélemény

A film egy sokszor ábrázolt témáról szól, hogyan változtatja meg egy család életét az, ha egyikükről kiderül, hogy halálos beteg. Az is gyakorta előfordul ezekben a történetekben, hogy az a családtag is hazatér, aki addig messze járt, hogy egy utolsó búcsút vehessen a haldoklótól, amely általában mindig együtt jár azzal is, hogy eddigi kallódó élete fordulatot vesz és a tragédia rádöbbenti arra, hogy mi a fontos az életében. A film tehát ezekkel a sablonokkal dolgozik, hiszen a John Krasinksi által alakított John Hollar ekkor döbben rá, születendő gyermekei anyjával közös kapcsolatának fontosságára, az apjával addig folyamatosan harcoló Ron, aki éppen a válás utáni felépüléssel küszködik, pedig úja értelmet lát az életének. S mindezt egyetlen tragédia /egyetlen esemény köré építi fel a rendező. Bár sok újat nem mond a film, a jól sikerült szereplőválogatás miatt (számomra a Hollar család minden egyes tagja másért volt szimpatikus) a magam részéről élveztem a filmet, kategóriáján belül egy jól sikerült alkotás, még a maga lassúságával együtt is, amely azért egy ilyen tematikánál várható is volt.

 
Durran   2016. 11. 28.

Krasinskinek szépen sikerült vegyítenie a drámai pillanatokat, amikor az embernek összeszorul a torka a szinte abszurd humorral, sokszor sírtam a nevetéstől. Richard Jenkins pedig egyszerűe zseniális, ezeket a nagypapi szerepeket mintha neki találták volna ki, más már nem is tűnik számomra hitelesnek hasonló szerepben, mindig őhozzá hasonlítom.


 
jazzy   2016. 03. 06.

Családi dráma, ami egyszerre szép és szomorú, kellemes, vidám és nem csöpögős. Nagyon kellemes az elejétől a végéig.

Anna Kendrick
John Krasinski
Richard Jenkins
John Krasinski
Sharlto Copley
Richard Jenkins
Sharlto Copley
John Krasinski
Anna Kendrick
John Krasinski
Josh Groban
Sharlto Copley
Margo Martindale
John Krasinski
Charlie Day
Mary Elizabeth Winstead
John Krasinski
John Krasinski
Anna Kendrick
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.