Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
82%

Dan és a szerelem (2007)

Dan in Real Life
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Videók (1)

 
ZeroHero   2019. 09. 25.

legújabb vélemény

1
Imadnivalo

Kedves, bajos csaladi film, szerelemrol, gyereknevelesrol, ala-, melle- es folerendelt viszonyokrol. Bájosan aranyosan keresztezik egymast a szalak, minden szereplo a helyen van es remekul jatszik. A magyar szinkron viszont borzalmas, megoli a filmet uh mindenkepp eredeti nyelven ajanlom.

 
Curacao86   2015. 06. 23.

1

Ez már majdnem tökéletes romantikus vígjáték. Remek párosítás egy francia és amerikai főszerelő, a sztori szempontjából, hogy férfi főszereplőnek lányai vannak, és az egészet családi légkörbe helyezni, ami fokozza a problémás és vicces helyzetek kialakulásának esélyét. 9/10 pont :)

 
Sztyúi   2016. 10. 09.

0

Nagyon aranyos kis film, leginkább talán a "kellemes" jelző lenne rá illő. Viszonylagos családi idillt mutat be egy számomra egészen minimálisnak mondható konfliktussal, amivel az ember mégis azonosulni tud, és be tud vonódni a filmbe valamennyire. A... több»

 
varjú   2015. 07. 10.

0

Steve Carellt a Mindenhatóban láttam először és ott nagyon-nagyon irritált, aztán a Negyven éves szűzben sem tett rám nagy benyomást, de miután másodszorra láttam azt a filmet (ne kérdezzétek meg, hogy miért néztem meg kétszer), kezdett derengeni ben... több»

A film összbevétele 67 938 171 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatás során bátorították a színészeket az improvizációra, ami nem egyszer abba fulladt, hogy az egész stáb önkéntelen nevetésben tört ki.

(kázsé)
 

A filmet abban a Rhode Islandi házban forgatták, ahol a stáb sok időt töltött összeolvasással, és a csapat összekovácsolásával.

(kázsé)
 

A film nagyrészt Pierce Gardner személyes élményein alapul.

(kázsé)
 

A duett, amit Frank Wood és felesége előad a családi tehetségkutatón, a "La ci darem la mano" Wolfgang Amadeus Mozart Don Giovannijából.

(kázsé)
 

A filmet Lengyelországban két nappal a világpremier után bemutatták.

(kázsé)