Kábszer

Dope

2022.01.04 Képkockák

Egyszerre valóság és fikció

2015-ben - bár a film csak kitaláció volt - pár ezer kilométerrel arrébb, Németországban szinte pontosan ez történt, de a "Hogyan adjunk el drogokat a neten (villámgyorsan)" jobban kifejti ezt. Kezdjük a legelején. A film narrációja a legtöbb esetbe... Több

2018.03.09 dailyfilmsan

Megleptés film! Nagyon jól építkezik a film és szórakoztató. Jók a zenék a karakterek. A végső üzenet a merj nagyot álmodni! Az akadályok azért vannak hogy legyűrjük őket.

2016.03.24 Ragemarci

Üdítő 90's feeling mozi nem csak a zenék miatt. Remek!

2016.02.17 Rayman102

Nem rossz film. Érdekes és kalandos története van. Bemutat egy más szemszöget, egy más ,,világot". Először nem terveztem, hogy megnézem de ajánlották és végül is nem bántam meg.

2016.05.12 tamas84

Nem tudtam, hogy mire számítsak ettől a filmtől, de nagyon pozitívan csalódtam. Nem tudom, ez-e a legjobb szó rá, de nagyon okos, és eszköztelenségében igen igen szórakoztató.

2016.02.03 Kandurbaba

Egy egyszerű, szókimondó, mégis nagyon jól sikerült film, ami igazán élvezetes szórakozást nyújtott. Pörgős, érdekes a cselekménye, egy percig sem unalmas.

2016.02.08 RobThe10

Nagyon tetszett a film! Nem tudtam hogy kezdjek ehhez a filmhez, mert az előzetest sem láttam, de aztán elindítottam. És nagyon nem bántam meg! Elképesztő film, elképesztő történettel. És rengeteg mondanivalóval! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

2020.06.29 freeman

genny

2016.03.09 grigoriy1rem

Laza, igazi feelgood mozi, szuper tehetségekkel a főszerepben.

2016.06.08 Zsidai Adri

Összetéve jó film volt, lehetet sokat nevetni, lehetet izgulni, voltak jó jelenetek, de szerintem túl hosszú volt.

2015.12.02 dnbasd123

Másért nem a zenék miatt érdemes megnézni ahogy már írták is feelgood mozi ! :)