Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
24%

Egy rém rendes család Budapesten (2006)

Egy rém rendes család Budapesten
Filmadatlap
 
15
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
Videók

Galéria (6)

 
JRD Nézhetetlen  2022. 03. 12.

legújabb vélemény

1
Hiba volt...

A megrendelő azt hitte, működni fog. Hogy akkorát kaszál rajta, amekkorát csak akar. Hát nem. Alapban a szó szerinti koppintásoknál rezeg az a bizonyos léc, és ez akkora pofára esés volt, hogy belerengett az egész ország. Ami jól működött egy amerikai szatirikus komédiasorozatnál, az egy fejfájós, mensigörcsös baromság lett Budapesten. Hogy miért? Mert inkább csináltak volna egy egyedi, magyarra összpontosító rém rendes családot, új sztorival, gegekkel, hülyeségekkel, szitkomokkal, minthogy egy szuper dolgot leutánozzanak. Nincs értelme még csak ajánlanom sem, hogy talán ízlések és pofonok... Max. az ellenségeimnek küldöm el egy szívből jövő "Ezt nézd meg!" üzenettel mellékelve. Azt hiszem, ez az első véleményem, ahova nem írhatom oda, hogy nézd meg. Max. azt, hogy természetesen ízlések és pofonok, kinek mi jön be.

 
MP170506   2019. 05. 28.

0

Rémes.... Az rendben, hogy valamit, valahonnan koppintunk, dehogy ennyire... Az a gond, hogy már az eredetiért se rajongtam, de adtam egy esélyt ennek, hátha, de nem!

 
harnas1207 Nézhetetlen  2019. 02. 25.

0

Talán az elvakult eredeti fanoknak még bejöhet, de ez nagyon -nagyon béna volt.

 
tjanika   2016. 11. 07.

0

Meg sem közelíti a nagy elődöt,de nekem tetszett. Tudom,hogy nagyon kevesen vannak így ezzel ebben az országban,de nem vagyunk egyformák. Sokaknak már csak azért sem tetszik,mert magyar. Legalábbis én ismerek ilyen "elvetemülteket" akik leszólnak egy filmet már azért is ha magyar alkotás...