A történet középpontjában továbbra is Peter új küldetése áll, amelyben a veszély mindennapos, a bizalom pedig ritka kincs.

Író: Shawn Ryan, Corey Deshon, Seth Fisher

A kép forrása: Netflix
Erős nemzetközi nyitánnyal indul az új évad első epizódja, ebből nem maradhatott ki Isztambul sem, bár a törökországi jelenetek akciói kissé elnyújtottra sikerültek. A többi epizód második fele mindig rejt drámai fordulatokat, és a 7. epizódban kiraj... Több
Azon gondolkoztam, hogy mi az, ami ennyire tetszik ebben a sorozatban. És azt kell, hogy mondjam, hogy a főszereplő karaktere fogott meg igazán. Nem egy tökéletes katona, aki Jason Statham-módra hatvan embert lekaratéz egyszerre, hanem emberi, akit nemegyszer rendesen helybenhagynak. De ahogy mondja, hogy semmi baj, minden rendben lesz, segítek, az igazán megnyugtató. Először nem is esett le, hogy a bérgyilkos, a kisfiú apja honnan ismerős, aztán felismertem, hogy vámpír Billt láthatjuk idősebben. Tetszett, hogy az ő karakterét is rendesen bemutatták, és megismerhettük. Néha nehezen követtem az eseményeket, de azért nem unatkoztam, daráltam a részeket, és még többet akartam. Jó lett volna, ha egy kis romantikát is belevisznek, mert így nagyon elkeseredett a mi Peterünk. Kár, hogy csak ilyen kevés epizódból áll egy évad. Remélem, hogy kitart majd a minőség, és lesz még több évad is, mert nekem az egyik kedvencem lett ez a sori, biztosan többszörnézős nálam. Izgalmas és végig lekötött. #premiervadász
Semmi extra. Vannak benne jó akciójelenetek, nem rossz a sztori. Sima nézhető, középkategóriás sorozat, mint az eddigi évadok is.