Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
59%

El a kezekkel a Papámtól! (2020)

El a kezekkel a Papámtól!
Filmadatlap
 
15
Szereplők
8
Vélemények
40
Képek
4
Videók

Galéria (40)

Dobó Kata
Marczinka Bori
Csobot Adél
Dobó Kata
Marczinka Bori
Marczinka Bori
Marczinka Bori
Csobot Adél
Dobó Kata
Marczinka Bori
Marczinka Bori
Dobó Kata
Dobó Kata
Dobó Kata
Dobó Kata
Dobó Kata
Csobot Adél
Dobó Kata

Videók (4)

 
JRD   2023. 03. 08.

legújabb vélemény

1

Elhiszem, hogy szép a látványvilága. Elhiszem, hogy szórakoztató. Elhiszem, hogy beletoltak egy csomó pénzt az amúgy színésznek és rendezőnek is gyenge Dobó Kata filmjébe. Elhiszem, hogy Csobot Adél cuki a szerepében (hiszen alapban úgy néz ki, mint ... több»

 
Ms. Akárki   2022. 01. 30.

1

Hű, hát ez kínzószerszám a szememben, és nem is akármilyen! XD Unokatesóm meg szerette volna nézni, így hát megszenvedtem a dolgot. Kiszámítható, bugyuta, hülyének nézi a néző gyerekeket is, ami már tényleg nagy szó. És a hugyharsány, szemet kiverő l... több»

 
Timcsi   2021. 12. 30.

1

Egyszer nézhető mesefilm, de feledhető a története, az alakítások és a dalok is.

 
Timike   2021. 12. 29.

1

A története végtelenül egyszerű és kiszámítható, de ennél jobban zavart a főszereplő András gyenge színészi játéka. A látványa túlzó. A helyszín legalább szép. Talán Martonvásár.

 
indingo   2022. 01. 07.

0

Nekem túlzó volt a film. Mondhatnám, giccsparádé. Látványra sok, történetét tekintve kevés. A színészek hozták a tőlük telhetőt, sőt Pálmai Anna alakítása szerintem kimagasló volt. Gyerekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek ajánlom.

 
summerfallinteractive   2022. 04. 10.

0
Kellemeset a hasznossal, mert ez jó

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Oké, szögezzük le, ez a film egy magyar alkotás, és a magyarok a saját országuk filmjeit nem szeretik, de ez a film jó! Egy korábbi idei Disney-alkotás után néztük, és azt kell hogy mondjuk, vetekszik egy nagyszabású külföldi musical látványvilágával, ám itt-ott fura képi világot ad vissza. Végre egy olyan magyar alkotás a sok filmdráma meg a hülyébbnél hülyébb komédiák után, amire az egész családot be lehet ültetni a TV elé, vagy a VOD elé megnézni, mert a történetvezetése értelmezhető a gyerekek és a felnőttek számára is. És most jönnek azok a kommentelők, hogy "hú, de te mit néztél, stb.", de ők vagy nem értik a filmet, vagy nem is látták, csak a betekintőt belőle. A zenei betétek szuperek, a színészek hozzák egy Disney-film sztárjainak játékát, ahogy a gyerekszínészek is, és az üzenete a filmnek tisztán érthető. Bárki bármit mond, Dobó Kata azért letett valamit az asztalra. POV (Érdekességként): A film utolsó jelentében (spoiler - a templomos a film végén) van egy kamerahiba, amit a reeler okozott, ezért mikor a Barna és Adél közelijét mutatják (fokozatosan fókusztávolságban közelít a reeler), olyan érzést kelt a nézőben, mintha a jelenet zöld háttér előtt lenne rögzítve, de nem így történt, mert a jelenetet ténylegesen a templomban vették fel.

 
JollyDzsé   2021. 12. 10.

0

Hát, mit mondhatnék...Dobó Kata első rendezése nem egy rossz bemutatkozás, ugyanakkor nekem ez a történet annyira túltolja az aranyoskodást, hogy az egy kicsit sok volt már számomra. Szerintem ettől függetlenül egyszer simán meg lehet nézni.

A film 58 435 218 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 37 790 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmet 2021. december 2-től vetítik a mozik.

(Timike)
 

A filmet 2020 őszén forgatták.

(Timike)
 

A film zeneszerzője Rakonczai Viktor, az egykori VIP zenekar tagja.

(Timike)
 

Csobot Adél első filmes szereplése.

(csd)
 

Az El a kezekkel a papámtól Dobó Kata első nagyjátékfilmes rendezése.

(csd)
 
Ez az ideológiai zavar fakadhat a nem túl tudatos hozzáállásból, vagy a kicsit mindenkit kiszolgálni akaró attitűdből is — az azonban bizonyos, hogy nem próbál politikai üzenettől mentes, ártalmatlan szórakozás lenni; és hogy az inga merre leng ki inkább, mindenki maga döntse el. több»
 
Az alkotók mintha egyetlen ismerettel rendelkeznének a gyerekekről: történetesen, hogy cukik. A cukiság viszont kevés, kevés a gyerekekből, kevés a film befogadásához is. több»
 
És természetesen az sem szolgálhat mentségül, hogy ez a bénázás magyar: a kicsik kétségtelenül nyitottabbak a felnőtteknél, ám ha a szülő abban a helyzetben van, hogy a Barbei nevezetű kínai hamisítvány helyett eredeti Barbie babával lepheti meg gyermekét, nyilvánvalóan az utóbbit választja. több»