Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
74%

Briliáns csapda (1999)

Entrapment
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
jakedave   2021. 03. 11.

legújabb vélemény

0
Egyszer nézős

Egyszer, egy unalmas délutánon elmegy, de semmi maradandót vagy emlékezeteset nem nyújt, maximum a kultikus fenék jelenet. :)

 
Manfred   2016. 11. 23.

0

Izgalmas, cselekményes, végig pörgős film kiváló és profi színészekkel, akiknek az alakításában nem csalódtam. Végig lekötött a film, izgalmas és cselekményes.


 
Penge   2016. 05. 07.

0

Egészen nézhető film, egyszer legalábbis. Persze van benne pár érdekesség, ha nem is plothole, meg hihetetlen dolog, de hát melyik amerikai filmben nincs ilyen? Plusz Sean Connery és Catherine Zeta-Jones is marha jó színészek szerintem.

 
Mirci   2015. 12. 14.

0

Eléggé gagyi, tipikus '90-es évekbeli akciófilm annyi életszerűtlenséggel, hogy az már nem igaz. Plusz a vén kecske Connery, aki egyébként nyilvánvalóan nagyon jó színész, itt már-már nevetséges a bombiván szerepében.

Galéria (7)

Catherine Zeta-Jones
Sean Connery
Ving Rhames
Sean Connery
Catherine Zeta-Jones
Catherine Zeta-Jones
Sean Connery
Catherine Zeta-Jones
Ving Rhames

Videók (1)

A film összbevétele 212 404 396 dollár volt (imdb.com).

 

Antoine Fuqua volt az eredeti rendező.

(Thibo84)
 

Ronald Bass eredeti forgatókönyve számos látványos akciójelenetet tartalmazott, köztük egy mozdulatlan luxus vonat fedélzetén zajló rablást, de a stúdió megakadályozta, mert ennek a forgatókönyvnek a kezdeti költségvetése több mint százharminc millió dollár lett volna. A végső változatra sok Bass által írt látványos jelenetet kivágtak, egy maréknyit tartva meg, és hetvenmillió dolláros végső költségvetésben jött ki.

(Thibo84)
 

Sir Sean Connery és Catherine Zeta-Jones szerelmi jelenetét 2003-ban a második legrosszabbnak szavazták meg az amerikai filmmagazin olvasói. Épp, hogy megverték Sharon Stone-t és Joe Pescit a Casino (1995) című filmben.

(Thibo84)
 

A DVD tartalmaz egy sokkal rövidebb alternatív véget, amelyben Gin egyszerűen megjelenik az állomáson és mosolyog Macre.

(Thibo84)
 

Az utca, amin Sean Connery leparkol, mikor várja Catherine Zeta-Jonest a régiségboltnál, ugyanaz, mint amin Harry Potter és Hagrid mennek a pályaudvar felé az első Harry Potter filmben.

(kázsé)
 

A film két millió dollárral kevesebbe került, mint amennyit az eredeti költségvetésben számoltak. Rhonda Tollefson producer ezt a skót Sean Connery spórolásának tudta be.

(kázsé)
 

A női főszerepre Nicole Kidman volt az eredeti választás.

(kázsé)
 

Catherine Zeta-Jones maga végzi a legtöbb (egyesek szerint az összes) tornamutatványt a Mac kastélyban.

(kázsé)
 

Angela Bassett is jelentkezett Virginia szerepére.

(kázsé)
 

Sean Connery 39 évvel idősebb, mint Catherine Zeta-Jones.

(kázsé)