35% 40 szavazat
Menekülés a mezőről

Menekülés a mezőről

Escape the Field
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
21
Szereplők (21)
2
Képek (2)
2
Videók (2)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum

FILMINFÓ

Hat idegen egy végtelen kukoricás csapdájában ébred fel, majd felfedezik, hogy valami rejtélyes dolog vadászik rájuk.

(Nk)

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2022.04.28. | HBO Max (2023.03.03.)

Hol nézheted

 
2023.09.19 Gyula Gábor Antal

legújabb vélemény

Irtó gyenge

Hat idegen talál egy kulcsot a mezőn, menekülnek a mezőről, stimmel, de ki üldözi őket meg miért kerültek oda? Nem tudni... Milyen céllal? Unalmas párbeszédek... Nem tudni, miért gyilkolják őket, kik hozták oda. Izgalom nuku, semmi értelme, nem sok. Egyszerűen pocsék a film.

0
 
2023.03.05 József-Lendvai

Borzalmas színészi játék. Egy nagyon okos elgondolkodtató filmet akartak csinálni, ehelyett viszont lett belőle egy logikátlan szánalomtenger.

1
 
2023.03.09 Eastern79

Csak erős idegzetűeknek

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A pocsék színészi játék ellenére érdekelt, mi lesz az ígéretes alapsztoriból, miszerint néhány egymás számára idegen ember egy végtelennek tűnő kukoricaföldön ébred, mellettük furcsa tárgyakkal, miközben egy titokzatos lény vadászik rájuk. Egészen addig a pontig, amíg az első menekülés során a fekete csaj (hát ki más ?) átesik egy fakerítésen ,aminek az egyik darabja beleáll az oldalába. Persze mindeközben a szemüvege olyan tökéletesen ücsörgött az orra hegyén, akárcsak egy Ofotért reklámban. Miután beérte az egyik kolléganő és egy másik kolléga, az előbbi közölte az utóbbival, mi történt, majd hozzátette: „Fáj neki.” Mire a másik borzasztó komoly ábrázattal imigyen konstatálta az eseményeket: „Próbáld meg ellátni a sebét, amíg kerítünk neki egy orvost.” Mondom, mi van?! Vártam, hogy telefon híján vajon hogyan fogják értesíteni a kukoricaföld közepéről az ügyeletes Doc Tornőt, de ezen a ponton elfogyott a türelmem. Aztán kikapcsoltam. Tipikusan az a film, amire kár volt bármit is pazarolni, mert erre még gondolni is kár volt.

0

A film összbevétele 16 490 dollár volt (imdb.com).

#1