Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
88%
Filmadatlap
 
89
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Everwood
 
Artúr   2019. 06. 01.

legújabb vélemény

Everwood, méz a léleknek

Everwood, méz a léleknek Végtelenül kedves sorozat a szerelemről, munkahelyi konfliktusokról kisvárosi élethelyzetekkel. A zene változatos és kellemes. A történetek persze nem túl fordulatosak, bár akadnak talán a műfajtól meglepő tragikus csavarok, amilyenre kevéssé számított a néző. A narratíva kicsit bölcselkedő, de mindenki talál magának valami mondanivalót, talán minden hétre. Azt hiszem ezt a sorozatot az ember nem tudatosan keresi, hanem egyszer csak úgy szembejön vele. Olyan kicsit, mint egy gyógyszer. Látjuk, hogy a problémáink nem túl nagyok, vagy hogy nem csak velünk történnek meg azok a dolgok. Sőt annyira átlagosak a gondjaink, hogy a rendezők már képernyőre is vitték. Ilyen szempontból talán még azt is mondhatjuk, hogy megyugtató. A négy évadot olyan időszakra ajánlom, amikor kicsit túlságosan pörgőssé vált az életünk, amikor jól esik kicsit leülni, megállni, vagy csak kicsit lelassítani. A sorozat elvisz minket egy csöpp közösségbe, a nagyvárosból elragad valami távoli vidékre, ahol mindenki is mer mindenkit és ahol mindenki kedves. Nekem segített jobban megérteni az emberi motivációkat.

 
Edii   2015. 09. 24.

Olyan általános emberi dolgokat fogalmaz meg, ami bárkivel megtörténhet és nagyon jók a rész végén az összefoglaló szövegek. Nagyszerű sorozat, ÖTÖS!


 
babus1004   2015. 03. 29.

Egész jó kis amerikai sorozat hétköznap délutánokra. A történet és a szereplők szeretetők a helyszín szép. Már többször újra néztem.

 

Brenda Strong alakította Andy elhunyt feleségét, akit csak a visszaemlékezésekből ismerünk meg. A színésznő ugyanígy alakította Mary Alice karakterét a Született feleségekben is, aki már a pilot epizódban öngyilkos lesz.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Emily VanCamp és Chris Pratt egymásba szerettek a forgatás során.

(rbernadett)
 

Treat Williams volt az egyetlen színész, aki minden epizódban szerepelt.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.