Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

Everwood (2002-2006)

Everwood
Filmadatlap
 
89
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Videók (1)

 
Artúr   2019. 06. 01.

legújabb vélemény

0
Everwood, méz a léleknek

Everwood, méz a léleknek Végtelenül kedves sorozat a szerelemről, munkahelyi konfliktusokról kisvárosi élethelyzetekkel. A zene változatos és kellemes. A történetek persze nem túl fordulatosak, bár akadnak talán a műfajtól meglepő tragikus csavarok, amilyenre kevéssé számított a néző. A narratíva kicsit bölcselkedő, de mindenki talál magának valami mondanivalót, talán minden hétre. Azt hiszem ezt a sorozatot az ember nem tudatosan keresi, hanem egyszer csak úgy szembejön vele. Olyan kicsit, mint egy gyógyszer. Látjuk, hogy a problémáink nem túl nagyok, vagy hogy nem csak velünk történnek meg azok a dolgok. Sőt annyira átlagosak a gondjaink, hogy a rendezők már képernyőre is vitték. Ilyen szempontból talán még azt is mondhatjuk, hogy megyugtató. A négy évadot olyan időszakra ajánlom, amikor kicsit túlságosan pörgőssé vált az életünk, amikor jól esik kicsit leülni, megállni, vagy csak kicsit lelassítani. A sorozat elvisz minket egy csöpp közösségbe, a nagyvárosból elragad valami távoli vidékre, ahol mindenki is mer mindenkit és ahol mindenki kedves. Nekem segített jobban megérteni az emberi motivációkat.

 
Edii   2015. 09. 24.

0

Olyan általános emberi dolgokat fogalmaz meg, ami bárkivel megtörténhet és nagyon jók a rész végén az összefoglaló szövegek. Nagyszerű sorozat, ÖTÖS!

 
babus1004   2015. 03. 29.

0

Egész jó kis amerikai sorozat hétköznap délutánokra. A történet és a szereplők szeretetők a helyszín szép. Már többször újra néztem.

 

Brenda Strong alakította Andy elhunyt feleségét, akit csak a visszaemlékezésekből ismerünk meg. A színésznő ugyanígy alakította Mary Alice karakterét a Született feleségekben is, aki már a pilot epizódban öngyilkos lesz.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Emily VanCamp és Chris Pratt egymásba szerettek a forgatás során.

(rbernadett)
 

Treat Williams volt az egyetlen színész, aki minden epizódban szerepelt.

(rbernadett)