86% 118 szavazat
Everwood

Everwood

Everwood
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
89
Szereplők (89)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
3
Érdekességek (3)
1
Díjak (1)
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Dr. Andrew Brown egy nagyvárosi, sikeres idegsebész egy tragédia miatt felhagy karrierjével és két gyermekével Ewerwood kisvárosába költözik. Orvosi praxisa mellett új kihívást jelent számára fia és lánya nevelése is.

(erare)

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2006.10.04.

Sorozat áttekintés

1. évad (2002) - 23 epizód
2. évad (2003) - 22 epizód
3. évad (2004) - 22 epizód
4. évad (2005) - 22 epizód
 
2023.08.03 Enikő

legújabb vélemény

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Többet vártam. Szeretem a drámákat, de ezen nemhogy bőgni, inkább bosszankodni tudtam. Untam Ephran és na, a kis csaj nevét már nem is tudom, csiki-csukiját. A másik városi doki örök morgolódását és emberutálatát. Bár tökéletesen bemutatta magyar orvosaink nagy részét. A 3. doki meg tök felesleges volt oda.

0
 
2019.06.01 Artúr

Everwood, méz a léleknek

Everwood, méz a léleknek Végtelenül kedves sorozat a szerelemről, munkahelyi konfliktusokról kisvárosi élethelyzetekkel. A zene változatos és kellemes. A történetek persze nem túl fordulatosak, bár akadnak talán a műfajtól meglepő tragikus csavarok, amilyenre kevéssé számított a néző. A narratíva kicsit bölcselkedő, de mindenki talál magának valami mondanivalót, talán minden hétre. Azt hiszem ezt a sorozatot az ember nem tudatosan keresi, hanem egyszer csak úgy szembejön vele. Olyan kicsit, mint egy gyógyszer. Látjuk, hogy a problémáink nem túl nagyok, vagy hogy nem csak velünk történnek meg azok a dolgok. Sőt annyira átlagosak a gondjaink, hogy a rendezők már képernyőre is vitték. Ilyen szempontból talán még azt is mondhatjuk, hogy megyugtató. A négy évadot olyan időszakra ajánlom, amikor kicsit túlságosan pörgőssé vált az életünk, amikor jól esik kicsit leülni, megállni, vagy csak kicsit lelassítani. A sorozat elvisz minket egy csöpp közösségbe, a nagyvárosból elragad valami távoli vidékre, ahol mindenki is mer mindenkit és ahol mindenki kedves. Nekem segített jobban megérteni az emberi motivációkat.

0
 
2015.03.29 babus1004

Egész jó kis amerikai sorozat hétköznap délutánokra. A történet és a szereplők szeretetők a helyszín szép. Már többször újra néztem.

0
 

Brenda Strong alakította Andy elhunyt feleségét, akit csak a visszaemlékezésekből ismerünk meg. A színésznő ugyanígy alakította Mary Alice karakterét a Született feleségekben is, aki már a pilot epizódban öngyilkos lesz.Szerző: ArpiHajdu és Réci

#1
 

Emily VanCamp és Chris Pratt egymásba szerettek a forgatás során. Szerző: rbernadett

#2
 

Treat Williams volt az egyetlen színész, aki minden epizódban szerepelt. Szerző: rbernadett

#3