Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
76%

Szeretünk, Raymond (1996-2005)

Everybody Loves Raymond
Filmadatlap
 
97
Szereplők
2
Vélemények
18
Képek
Videók

Érdekességek: Szeretünk, Raymond (1996)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

 

Peter Boyle két korábbi filmjére is tettek utalásokat a sorozatban, az 1976-os Taxisofőrre és az 1974-es Az ifjú Frankenstein-re.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Patricia Heaton édesapja sportriporter volt, épp mint sorozatbeli férje.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A pilot részben az ikrek neve Matthew és Gregory volt (Ez Ray Romano saját ikerfiainak is a neve). Éppen ez volt az oka, hogy végül a sorozat további részeiben Michael-re és Geoffrey-ra változtatták a gyerekek nevét. Továbbá a színészeket is lecserélték a pilot részhez képest. Debra és Ray kislányát Ally-nak hívják, akárcsak Ray Romano saját lányát is.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Monica Horan, aki Robert feleségét, Amy-t alakította a valóságban a sorozat egyik készítőjének, Philip Rosenthal-nak a felesége.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A történet szerint Brad Garrett játssza Robertet, Raymond bátyját. A valóságban azonban Garrett majdnem 3 évvel fiatalabb színésztársánál.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Patricia Heaton-t csupán egy héttel a pilot rész forgatása előtt választották ki Debra szerepére.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Jóbarátok szereplői közül ketten is majdnem megkapták Debra szerepét. Az egyik jelölt Jane Sibbett volt (Ross első feleségét játszotta a Jóbarátokban), a másik pedig Maggie Wheeler volt, Janice megformálója. Utóbbi végül szerepel is a sorozatban, Debra egyik barátnőjét alakítja.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Peter Boyle nagyon mérges volt a meghallgatás napján, ugyanis először nem talált parkolóhelyet magának, majd rossz épületbe ment be. A haragja azonban csak segítette őt abban, hogy megkapja a szintén heves vérmérsékletű Frank Barone szerepét.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A sorozat címe Ray Romano bátyjától ered, aki saját, rendőri és testvére munkájának ellentétére utalt azzal, hogy "Raymondot mindenki szereti".

(ArpiHajdu és Réci)
 

A sorozatban Robert (Raymond testvére) foglalkozása rendőr, méghozzá a New York-i rendőrkapitányságon. A való életben Ray Romano bátyja szintén rendőrként dolgozik a New York-i rendőrkapitányságon.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ray Romano egyszer elmondta, hogy Patricia Heaton azért kapta meg Debra szerepét, mert ő volt az egyetlen, aki a meghallgatásokkor hajlandó volt őt megcsókolni.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ray Romano és Doris Roberts volt az a két színész, akik az összes epizódban szerepelt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ray Romano kislánya, Alexandra Romano többször is feltűnik a sorozatban, mint Ally barátnője.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A három Barone-gyerek (Ally, Geoffrey és Michael) a való életben is testvérek.

(ArpiHajdu és Réci)