91% 1912 szavazat

Family Guy

Family Guy

2017.11.01 Bazzzsi

Nincsenek benne tabu témák. Bátran fikázza a zsidókat, a katolikusokat, a fehéreket, a feketéket, az indiánokat, a mexikóiakat, a heterókat, a homoszexuálisakat. Szóval tényleg mindenkit.

2016.05.09 TomÁcs

Gyogyósok társasága. Nagyon ütés poénokkal és kegyetlen beszólásokkal. Senki sem normális a környéken. Remek kis sorozat.

2016.11.19 Szivárvány1

Hasonló kicsit tényleg, mint a South Park, de sokkal zseniálisabb humorral rendelkezik és vértezték fel a szereplőket a készítők ebben az animációs sorozatban. Nagyon szeretem nézni. Comedy Centrálon sokszor belefutok és jót nevetek rajta. Meg karakterén mindig sírok a röhögéstől.

2017.07.24 Lonka

Csodálkozom rajta, hogy még nem akartak belőle élőszereplős filmet készíteni. Remek kis sorozat, nagyon kompaktak a részek rengeteg poénnal és nagyon érdekes, hogy rengeteg rész az idő köré épül fel.

2024.09.18 Brownster

Simpson-koppintás, de nézhető

Seth MacFarlane első olyan animációja, ami eddig még nagyon vicces volt, de most jelenleg kicsit lejártak, és unalmas viccek vannak, de jó felnőtt animációs szitkom, 2019 óta vagyok nézője a sorinak. Akkor szóval... A soriban beszélő baba és fehér kutya, ami a valóságban nem is létezik. Szomorú, hogy egyetlen egy Emmyt sem nyert.

2019.02.03 Timcsi

Az egyetlen olyan sorozat amiért már 10 éve hajlandó vagyok bekapcsolni a TV-t. Mindig aktuális és sosem megy ki a divatból.

2018.03.23 XETH

Hát, azt hiszem ez a kedvenc felnőtt-mese sorozatom. Elképesztő beteg viccei vannak, mindig meg tud lepni valami orbitális marhasággal. Nekem egyértelműen Peter és Stewie a kedvenc karaktereim. Mondjuk a többiek is tökéletesek úgy ahogy van, nálam ab... Több

2019.04.27 petraszab

Imádom, zseniális. Egyedi humor, szókimondó stílus, különböző karakterek.

2023.08.18 Gamehun638

Korrekt kis sorozat, beérett, mint az „ellenfele” (Simpson család). De ahogy annál, itt is picit laposabb lett minden. És csak lejjebb mennek vele.

2019.12.28 Syracuse

Zseniális sorozat... volt valamikor. A korábban mindent és mindenkit kifigurázó sorozat producerei 2019-re megadták magukat a píszíterrornak.

2018.10.14 Miska bácsi

Ha a tévében belebotlottam, sokszor leragadtam nála, de nem módszeresen néztem az évadokat. Viszont ilyen könnyed szórakozásnak nagyszerű. Nem sokat ismerek, de bármelyik másikba is néztem bele a tévén, mindegyik másik taszított. A South park túl trá... Több

2017.04.18 Csillagpor

Klasszikus és beteg humora van az biztos. De akkor is nagyon jó kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára. Érdekes hogy a trágár és beteg témákat olyan jól tudják palástolni hogy azt csakis a felnőtt érzi érti meg.

2016.08.04 VFTS

Nagyon pihent, de jó sorozat. Sokat lehet rajta nevetni, de egy idő után már unalmas Peter és a kakas csatája. Néha vannak benne tipikus Seth MacFarlane-os időhúzós jelenetek, azok nagyon nem kellenek bele. Az utolsó évadokra már vesztett a lendületéből a sorozat.

2017.09.05 SzFa

Egyik legjobb felnőtt sorozat. Humoros és tele van társadalmi és politikai látens karikatúrával, kritikákkal, ha ezeket nem is értjük vagy nem akarunk mélyebben bele menni akkor is élvezhető maga az alap manifeszt történet is.