Fantomas a Scotland Yard ellen

Fantômas contre Scotland Yard

Cikkek

2024.08.09 R9CK3R

Még mindig tele volt meglepetésekkel, nem untatott egy percig sem, ez egy jól sikerült 3. rész!

2022.08.04 HE7EDIK

A francia komikus zseni csillogása, dugig tömve sírva röhögős dialógusaival. Nélküle ez a film (is) csak egy felejthető középszer lenne.

Csinos a szoknyád, kedves felügyelő!

Louis de Funés visszatért. Mint ahogy társai is, a gyönyörű Myléne Demongeot, Jean Marais és a többiek. Mivel Fantomas is feltűnt a színen, hőseink ismét akcióba lendültek. Csatlakoztak újak is, például Henry Serre (André Berthier), a csalárd titkár,... Teljes kritika

2022.06.28 JRD

A bűnözőzseni

és az ő életbenmaradási adója. Marais és Funes párosának harmadik története. Nem tudom, hogyan tudnám jobban kifejezni, megfogalmazni azt, hogy miért is érdemes megnézni ezt a filmet. Ezt igazából az előttem "megszólaló" már remekül leírta. Tehát csak annyit mondhatok, hogy egy jó, humoros, ármányos krimiben lesz részed, ha megnézed! Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

2016.02.13 Svastitsd

Lui de Funés az egyik kedvenc színészem, rettentő vicces. Filmjei nem komoly művészi alkotások, éppen ezért bármikor el lehet szórakozni rajtuk. Ez a filmje különösen emlékezetes számomra.