86% 111 szavazat
Fantomas a Scotland Yard ellen

Fantomas a Scotland Yard ellen

Fantômas contre Scotland Yard
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
18
Szereplők (18)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Fantomas, az álarcos szupergengszter megállíthatatlanul hajtja végre akcióit, miközben mindvégig ismeretlen marad. Konok ellenfele, a kudarcokba beletébolyult Juve felügyelő nem adja fel a reménytelen küzdelmet és a Scotland Yard segítségével hajtóvadászatot indít Fantomas ellen.

Forgatókönyvíró: Jean Halain, Pierre Foucaud
Ország: Franciaország, Olaszország
Premier (HU): 1968.02.01.
 
2022.08.04 HE7EDIK

legújabb vélemény

A francia komikus zseni csillogása, dugig tömve sírva röhögős dialógusaival. Nélküle ez a film (is) csak egy felejthető középszer lenne.

1
 
Csinos a szoknyád, kedves felügyelő!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Louis de Funés visszatért. Mint ahogy társai is, a gyönyörű Myléne Demongeot, Jean Marais és a többiek. Mivel Fantomas is feltűnt a színen, hőseink ismét akcióba lendültek. Csatlakoztak újak is, például Henry Serre (André Berthier), a csalárd titkár,... Teljes kritika

2
 
2022.06.28 JRD

A bűnözőzseni

és az ő életbenmaradási adója. Marais és Funes párosának harmadik története. Nem tudom, hogyan tudnám jobban kifejezni, megfogalmazni azt, hogy miért is érdemes megnézni ezt a filmet. Ezt igazából az előttem "megszólaló" már remekül leírta. Tehát csak annyit mondhatok, hogy egy jó, humoros, ármányos krimiben lesz részed, ha megnézed! Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

1
 
2016.02.13 Svastitsd

Lui de Funés az egyik kedvenc színészem, rettentő vicces. Filmjei nem komoly művészi alkotások, éppen ezért bármikor el lehet szórakozni rajtuk. Ez a filmje különösen emlékezetes számomra.

0