Öt éjjel Freddy pizzázójában

Five Nights at Freddy's

2023.11.07 csontmániákus

Ahhhh

Amennyire fel volt hype-olva, a végére annyira kellett csalódnom. A szereplők jók. Főleg Josh Hutcherson és Piper Rubio alakított nagyot. Elizabeth Laillel viszont már voltak színészi problémák. A történet lapos volt, aki játszott a játékkal, annak nem mutatott újat. Én, aki nem játszottam vele, és úgy ültem be rá, hogy nem tudtam róla semmit, még úgy is könnyen kitaláltam, mi fog történni. A horrorjelenetek nem voltak horrorisztikusak. A figurák sem tűntek annak. A jump scare-ek említésre sem méltók. Talán pozitívumként felhozhatom, hogy a lélektani rész, az picit erősebb volt, mint ahogy ilyen típusú horrornál várná az ember. A filmet olyan embereknek ajánlom, akik megszállottan FNAF rajongók. Akik eddig soha nem hallottak erről a játékról, azoknak kihagyható ez a film.

2025.07.02 IdkW

Amikor megjelent, el akartam menni megnézni a mozikban, végül nem került rá sor. És nem is bánom, sőt örülök neki, hogy ezért nem adtam pénzt. Iszonyat gyenge, kidolgozatlan, összecsapott, fájdalmasan rossz színészekkel. Ezt kár volt kiadni, tipikus ... Több

2024.10.31 Mihaly386611

Öt éjjel Freddy pizzázójában

Ez annyira gyenge minden szempontból, a játékideje túl hosszú volt, a folytatásához sem fűzök sok reményt, aki azt mondja, hogy jó film, az hazudik, vagy nem tudom. 10/1.

2023.11.15 Viktória401828

Egyszer meg lehet nézni

Moziban néztem, és még így is volt olyan rész, amin majdnem elaludtam... Horrornak nem nagyon mondanám, a háttérsztori borzalmasan klisé, viszont voltak jó pillanatai. Aki nem szereti a horrorfilmeket, annak jó alapanyag lehet, ha mégis kicsit kalandozni szeretne. A látvány és a zene szuper volt, olyan szempontból pozitív csalódás volt, hogy nem egy agyatlan hentelés lett, hanem próbáltak valami komolyabb tartalmat is adni neki, de sajnos számomra ez nem sikerült túl izgalmasra és érdekesre.

2023.11.05 quentin

Fuh, szerintem irtó szórakoztató és brutális film. Nálam nagyon eltalálta a halloweeni hangulatot. Simán megnézném újra és nyitott lennék a folytatásokra is.

2025.07.26 Ben.Bo.o

Szofisztikáltan: nem jó

Inkább nem részletezném, hogy milyen a film, mert a közlésforma a közösségi irányelveket sértené.

2023.11.03 pav

Már-már az agyzsibbasztás határát súrolja nálam, szerintem nem gagyi film ugyan, de nem biztos, hogy újra meg akarom nézni.

Bodom
2014