Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Frank (2014)

Frank
Filmadatlap
 
27
Szereplők
12
Vélemények
10
Képek
Videók
Frank

Galéria (10)

Maggie Gyllenhaal
Domhnall Gleeson
Domhnall Gleeson
Maggie Gyllenhaal
Maggie Gyllenhaal
Scoot McNairy
Maggie Gyllenhaal
 
elekm90   2020. 08. 28.

legújabb vélemény

1

Sajnos nem tudta elnyerni a tetszésem, pedig Fassbender, D. Gleeson és Abrahamson neve hallatán sokkal jobbat reméltem. Nem az elvontságával volt gondom, hanem azzal, ahogy elénk rak néhány antiszociális fiatal, akik között főhősünk találja magát és ... több»

 
Deku   2017. 10. 14.

0

Majdnem képes volt elérni azt, hogy nekem is tetszedjen a film de nem sikerült neki. Nagyon közel volt pedig ahhoz, hogy azt mondhassam rá, hogy ez mégis megérte. Sajnos azonban bőven várakozás alatt teljesített. Gyenge sztori, harmatos színészi játék övezi.

 
zsanett0820   2015. 05. 26.

1

Ez a film óriási! Valójában már az is elgondolkodtató, hogy hogyan pattanhat ki akárkinek is ilyen sztori az agyából? Le a kalappal, végre valami új. Meghatározó szerepe van Frank fejének a filmben, hiszen egyfelől igen látványosra és nagyra sikerült... több»

 
veress75   2016. 07. 07.

1

Nekem az előzetes alapján nem tetszett, valahogy idegesített ez a fej dolog. Aztán rávettek, hogy nézzem meg és nem bántam meg, mert nagyon jól szórakoztam, nagyon vicces és érdekes volt végig. Érdemes megnézni.

 
Zsceeeka   2015. 02. 10.

0

Az első szó, ami eszembe jut róla az, hogy érdekes. Mindenképpen egyedülálló történet, viszont ebből kifolyólag elvolt is. A főszereplő alakítása (attól függetlenül, hogy szinte végig egy papírmasé álarc van rajta) tetszett.

 
moviewer   2017. 07. 08.

0

Igazán érdekes maga a film és az üzenete is tetszett, de időnként már túlságosan elvont volt. Nekem ez leginkább a zenében volt néha kicsit zavaró, bár a filmhez abszolút illett.

 
totli   2015. 02. 10.

0

Ekkora egy elvont, beteg filmet. A legszerethetőbb dalán kívül egy óriási nulla film.

A film összbevétele 1 897 363 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatás előtt a rendező és a zeneszerző egy évig dolgoztak azon, hogy a zene tökéletes legyen a filmben. Rengeteg zenét hallgattak és próbálkoztak, hogy majd a film zenei világa egyszerre legyen furcsa és gyönyörű, szomorú és szerethető.

(XETH)
 

Miután Fassbender elvállalta a szerepet, egy egész napot töltöttek a stúdióban a zeneszerzővel, hogy felmérjék énekhangját és gitártudását.

(XETH)
 

Úgy volt, hogy Michael Fassbender nem tudja elvállalni a munkát egy másik forgatás miatt, már hívtak is egy másik színészt helyette, ám az utolsó pillanatban visszamondta a másik filmet.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Chris Sievey komikus karakterét Frank Sidebottom-nak hívják, akiről a film címszereplőjét mintázták.

(mamiéstöti2)
 

Bucsi Réka Oscar-esélyes alkotása, Syphony No. 42 volt a Frank kísérőfilmje.

(hp)