Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
11
Vélemények
10
Képek
Videók
Frank
 
Deku   2017. 10. 14.

legújabb vélemény

Majdnem képes volt elérni azt, hogy nekem is tetszedjen a film de nem sikerült neki. Nagyon közel volt pedig ahhoz, hogy azt mondhassam rá, hogy ez mégis megérte. Sajnos azonban bőven várakozás alatt teljesített. Gyenge sztori, harmatos színészi játék övezi.

 
zsanett0820   2015. 05. 26.

Ez a film óriási! Valójában már az is elgondolkodtató, hogy hogyan pattanhat ki akárkinek is ilyen sztori az agyából? Le a kalappal, végre valami új. Meghatározó szerepe van Frank fejének a filmben, hiszen egyfelől igen látványosra és nagyra sikerült, másfelől pedig alig várjuk, hogy végre lekerüljön, hogy lássuk, ki is az a Frank valójában? Tetszett, hogy a csapat minden tagja küzd a saját belső mumusával, valójában ez határozta meg mindannyiukat. Bár eléggé rétegzenét játszottak, az én füleim igencsak odáig voltak értük. Aki nem egy hétköznapi vígjátékra vágyik, hanem egy elgondolkodtató, befelé fordító, olykor vicces, olykor szomorkás alkotásra, az semmiképp se hagyja ki Franket!


 
veress75   2016. 07. 07.

Nekem az előzetes alapján nem tetszett, valahogy idegesített ez a fej dolog. Aztán rávettek, hogy nézzem meg és nem bántam meg, mert nagyon jól szórakoztam, nagyon vicces és érdekes volt végig. Érdemes megnézni.

 
moviewer   2017. 07. 08.

Igazán érdekes maga a film és az üzenete is tetszett, de időnként már túlságosan elvont volt. Nekem ez leginkább a zenében volt néha kicsit zavaró, bár a filmhez abszolút illett.

 
Zsceeeka   2015. 02. 10.

Az első szó, ami eszembe jut róla az, hogy érdekes. Mindenképpen egyedülálló történet, viszont ebből kifolyólag elvolt is. A főszereplő alakítása (attól függetlenül, hogy szinte végig egy papírmasé álarc van rajta) tetszett.

 
totli   2015. 02. 10.

Ekkora egy elvont, beteg filmet. A legszerethetőbb dalán kívül egy óriási nulla film.

 
Rivaikun   2015. 04. 23.

Engem az hatott meg legjobban mikor végre levette azt a maszkot. ^^ Ettől függetlenül tetszett a film.

Maggie Gyllenhaal
Domhnall Gleeson
Domhnall Gleeson
Maggie Gyllenhaal
Maggie Gyllenhaal
Scoot McNairy
Maggie Gyllenhaal

A film összbevétele 1 897 363 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatás előtt a rendező és a zeneszerző egy évig dolgoztak azon, hogy a zene tökéletes legyen a filmben. Rengeteg zenét hallgattak és próbálkoztak, hogy majd a film zenei világa egyszerre legyen furcsa és gyönyörű, szomorú és szerethető.

(XETH)
 

Miután Fassbender elvállalta a szerepet, egy egész napot töltöttek a stúdióban a zeneszerzővel, hogy felmérjék énekhangját és gitártudását.

(XETH)
 

Úgy volt, hogy Michael Fassbender nem tudja elvállalni a munkát egy másik forgatás miatt, már hívtak is egy másik színészt helyette, ám az utolsó pillanatban visszamondta a másik filmet.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Chris Sievey komikus karakterét Frank Sidebottom-nak hívják, akiről a film címszereplőjét mintázták.

(mamiéstöti2)
 

Bucsi Réka Oscar-esélyes alkotása, Syphony No. 42 volt a Frank kísérőfilmje.

(hp)
 

Frank karaktere a brit komikus, Chris Sievey egyik figuráján alapszik.

(kázsé)
 

A filmben elhangzó összes zenét maguk a színészek játszották.

(kázsé)
 

A Frank maszkja Michael Fassbendernek csak periférikus látást tett lehetővé.

(kázsé)
 

Maga Michael Fassbender kereste meg a producereket, mert nagyon érdekelte a film.

(kázsé)
 

A bemutatón minden nézőnek adtak egy ajándékot Frank-maszkot.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.