Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
11
Vélemények
10
Képek
5
Videók

Vélemények: Frank (2014)

Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Deku   2017. 10. 14.

legújabb vélemény

Majdnem képes volt elérni azt, hogy nekem is tetszedjen a film de nem sikerült neki. Nagyon közel volt pedig ahhoz, hogy azt mondhassam rá, hogy ez mégis megérte. Sajnos azonban bőven várakozás alatt teljesített. Gyenge sztori, harmatos színészi játék övezi.

 
moviewer   2017. 07. 08.

Igazán érdekes maga a film és az üzenete is tetszett, de időnként már túlságosan elvont volt. Nekem ez leginkább a zenében volt néha kicsit zavaró, bár a filmhez abszolút illett.


 
Zsceeeka   2015. 02. 10.

Az első szó, ami eszembe jut róla az, hogy érdekes. Mindenképpen egyedülálló történet, viszont ebből kifolyólag elvolt is. A főszereplő alakítása (attól függetlenül, hogy szinte végig egy papírmasé álarc van rajta) tetszett.

 
zsanett0820   2015. 05. 26.

Ez a film óriási! Valójában már az is elgondolkodtató, hogy hogyan pattanhat ki akárkinek is ilyen sztori az agyából? Le a kalappal, végre valami új. Meghatározó szerepe van Frank fejének a filmben, hiszen egyfelől igen látványosra és nagyra sikerült, másfelől pedig alig várjuk, hogy végre lekerüljön, hogy lássuk, ki is az a Frank valójában? Tetszett, hogy a csapat minden tagja küzd a saját belső mumusával, valójában ez határozta meg mindannyiukat. Bár eléggé rétegzenét játszottak, az én füleim igencsak odáig voltak értük. Aki nem egy hétköznapi vígjátékra vágyik, hanem egy elgondolkodtató, befelé fordító, olykor vicces, olykor szomorkás alkotásra, az semmiképp se hagyja ki Franket!

 
veress75   2016. 07. 07.

Nekem az előzetes alapján nem tetszett, valahogy idegesített ez a fej dolog. Aztán rávettek, hogy nézzem meg és nem bántam meg, mert nagyon jól szórakoztam, nagyon vicces és érdekes volt végig. Érdemes megnézni.

 
totli   2015. 02. 10.

Ekkora egy elvont, beteg filmet. A legszerethetőbb dalán kívül egy óriási nulla film.

 
Rivaikun   2015. 04. 23.

Engem az hatott meg legjobban mikor végre levette azt a maszkot. ^^ Ettől függetlenül tetszett a film.

 
Bau1981   2015. 02. 09.

Fassbender a király! Az elvontsága ellenére szerethető darab és kultfilm. 10/6

 
KG   2015. 01. 26.

Elég elvont, az utolsó dal pedig szívmelengető, Fassbeder csodásan játszik!

 
gandalf01   2015. 08. 25.

Nekem nagyon tetszett, főleg, hogy Fassbender bevállalta ezt a szerepet, ami azért nagyon elüt attól, amiket csinálni szokott, de teljesen jó volt benne - igaz, nem nagyon látjuk az arcjátékot.

 
juliS   2015. 06. 19.

Érzelmes volt és szívmelengető, nagyon megéri megnézni, az ember utána tényleg úgy érzi, kicsit több meg jobb lett, még akkor is, ha nem az élet igazságát tudta meg, de akkor is valamit megértett a művészetről, zenéről, stb. Kiváló!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.