Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
67
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
4
Képek
1
Videók
Sodródva
 
erare   2015. 04. 21.

Fura film. A sztori megrázó (egyetemi lövöldözés), a szereposztás kiváló (az apát alakító Billy Crudup előtt le a kalappal), a zene is passzol (gitáros lírai - szeretem nagyon); ad egyfajta kesernyés-szomorú hangulatot az egész filmnek. De ezek az amcsik nem tudnak olyan mélyre merülni akár egy érzésben, akár egy emberi lélekben, mint sok más európai filmes. Persze van kivétel. Sajnálom, mert ez egy igazán jó film lett volna, ha sallangmentesítik, s ha a párbeszédekre is jobban odafigyelnek.

 
VenuszProjekt   2015. 06. 08.

Épp tegnap láttam a filmet. Azt leszámítva, hogy már az együttes által összerakott zenék jól szóltak, nekem semmit nem adott ez a film. Semmi extra, bár csavar az volt benne egy, de talán az is sejthető volt. SPOILER: A sztori elején, amikor elindul az együttes története, amikor a srác elkezdi zaklatni az apát, az nekem eszméletlenül erőltetett volt. Nem mellesleg irreális. Egy laza filmezésnek kiváló, de nem szabad tőle sokat várni.


 
pekkergabi70@gmail.com   2017. 01. 23.

Hát Barátom, akinek ez a film ilyen semmitmondó, aki csak addig jut el, hogy a "zenekar" és hogy a "srác nem volt elég erőszakos", egyébként meg csak filmezgetés... "Boldogok a lelki szegények..." Eddig jutnak el, valószínűleg sokkal egyszerűbb így az élet. Nem baj Drága, mert elemben nagyon okos vagy, hisz rajtad kívül senki sem sejtette a "fordulatot". Tehát, szerintem aki emberből van és birtokában van legalább némi felfogó képességnek, az maximálisan érteni fogja a filmet. Szerintem mindenből épp elég, hagy teret a nézőnek is, de ennyi kell is hozzá. A gyász nagyon sokféle lehet, néha egészen extrém is. Ez egy nagyon érdekes formája. Érdekes, egyben természetes a külvilág reakciója, amit a szülőknek persze szintén fel kell dolgozniuk. A zene is nagyon jó, jól tükrözi egy ilyen tragikus sorsú fiatalember lelkületét. Mert ezek a gyerekek ÁLTALÁBAN nem az átlag, itt-ott talán kicsit felszínes, de legalábbis gyermeteg emberkékből kerülnek ki, sőt... Nagyon jól sikerült film, ami talán az egyik legnehezebb - több szempontból - témakört dolgozza fel. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 
Igazi gyöngyszem ez a film, kár lenne kihagyni az életünkből! több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.