55% 78 szavazat
Gábriel - A pokol angyala

Gábriel - A pokol angyala

Gabriel
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
16
Szereplők (16)
12
Képek (12)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Sötétségbe borította a mennyország és a pokol közti világot Sammael, a bukott angyal. A bandájával rettegésben tartja a kietlen várost.Senki sem képes felvenni vele a harcot, míg föl nem bukkan Gábriel. Õ az utolsó a mennyország hét arkangyala közül, mióta elõdjének, Mikháelnek nyoma veszett. A fiatal, erõs harcos szembeszáll a gonoszok seregével. Küzdelme révén megnyílik a remény az aranyszívű elveszett angyal, Jade megváltására. Sammaelnek azonban van még egy ütõkártyája. Sötét múltjában olyan tudás rejlik, mellyel elpusztíthatja Gábrielt

Rendező: Shane Abbess
Forgatókönyvíró: Matt Hylton Todd, Shane Abbess
Ország: Ausztrália
Premier (HU): 2008.02.26. | Netflix (2023.09.12.)

Hol nézheted

Andy Whitfield
Samantha Noble
Andy Whitfield
Andy Whitfield
Andy Whitfield
Andy Whitfield
Andy Whitfield
Andy Whitfield
Andy Whitfield
Samantha Noble
 
2016.09.05 Domino

legújabb vélemény

Szerintem eléggé értékelhetetlen. Szörnyűek a párbeszédek, és az angyalok is inkább sith lovagoknak néznek ki. Nem túl eredeti, gyakorlatilag mintha összeollózták volna az ötleteket és megoldásokat más filmekből.

0
 
2015.08.24 Buffy

A film nem több a Holló, a Mátrix és a Szárnyas fejvadász katyvalékánál. Perszer azok, akik készítették egyiket sem érették valószínűleg, mert ez a film nem megy tovább a 9mm-essel lövöldöző démonok és angyaloktól. Nagy kár, mert akár még jó film is lehetett volna belőle.

0