52% 33 szavazat
Isten teremtményei

Isten teremtményei

God's Creatures
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
30
Szereplők (30)
2
Képek (2)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Egy szélfútta halászfaluban egy anya a szeretett fia védelme és a jó és a rossz iránti érzéke között vergődik. Egy hazugság, amelyet a fiúnak mond, szétszakítja a családot és az összetartó közösséget ebben a feszült, elsöprő érzelmekkel teli eposzban.

(csd)

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Írország
Premier: 2022.05.19. | HBO Max (2023.07.02.)

Hol nézheted

Emily Watson
Paul Mescal
Emily Watson
 
2023.07.11 Crystaldeer

legújabb vélemény

Unalmas és vontatott

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Próbáltam megérteni, hogy milyen üzenetet is akart átadni ezt a film. Sajnos nekem valamiért nem jött át a sztori. A történet unalmas és vontatott volt. Igazából csak azért néztem végig, mert vártam valami csavart, valami fordulatot, ami nem jött el. Mégis meglepett egy kicsit a befejezés, hiszen mégis csak a saját fiáról volt szó. Nem igazán értettem, hogy míg kezdetbe az anya mellé állt, és hazugsággal is védte a fiát, utána miért is tette ezt vele. De egy gyermek nem véletlenül a szülő tükörképe. Igazából túl keveset lehetett megtudni az anya-fiú kapcsolatáról, túlságosan felszínes volt a történet, és nem igazán engedte be a nézőt mélyebb lelki dolgokba, hogy ezáltal sokkal inkább megérthetővé váljon az egész. Teljes mértékben időpocsékolásnak érzem a megnézését. Igazából mindenhol három-négy csillagos értékelést lehetett róla olvasni, de azt hiszem, nem én leszek az egyedüli, akinek ez nem tetszett. Összességében gyenge alkotás volt. Emily Watsontól jóval többet vártam volna.

1
 
2022.10.18 kabel

Egy messze túl hosszú film

Ez volt az első A24 film, ami kimondottan rossz volt. A film csigatempóban halad, és még a saját konfliktusában sem tudunk hinni, mert a karakterek nem lettek kibontva vagy új meglátásba helyezve. A film lezárása bármikor megtörténhetett volna. Együttérezni pedig nem tudunk olyan karakterekkel, akikről alig tudunk valamit.

0