Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
54

Golmaal Returns (2008)

Golmaal Returns
Filmadatlap
 
31
Szereplők
1
Vélemények
1
Képek
Videók

 
e-batta   2017. 02. 03.

Szerintem a legkevésbé sikerült Golmaal-film a három közül, én erősen untam, és szinte alig emlékszem belőle valamire. Rémlik, hogy Kareena Kapoor tv-sorozat függőségben szenvedett, meg nem mellékesen betegesen féltékeny is volt a férjére Ajay Devgnra, de mindössze ennyi. Ja, meg, hogy valahol menet közben elvesztettem a történet fonalát, és annyira untam, hogy nem volt kedvem visszanézni, csak bámultam ki a fejemből. Semmi vicceset nem találtam benne.

 

Az Aaj Ki Tazaa Khabhar (1973) című bollywoodi vígjáték feldolgozása.

(e-batta)
 

A Gopal (Ajay Devgan) által használt dialógok saját pályafutásának sikeres filmjeiben elhangzott párbeszédekből vannak, például a Masti, Pyaar To Hona Hi Tha, Golmaal, Dil Kya Kare.

(e-batta)
 

Arshad Warsit nagyon feldúlta, hogy mivé alakul a karaktere a film végére, emiatt úgy döntött, hogy a harmadik részben nem vesz részt. Végül Rohit Shetty képes volt rá, hogy elsimítsa vele a dolgokat.

(e-batta)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.