Nem túl látványos. A poénok nem túl összeszedettek, Vin Diesel azért plusz pont, de a filmnek van elég sok hibája. A történet meg annyira gagyi, hogy az valami hihetetlen. Egyszer unalmunkban meg lehet nézni, de hamar elfelejtjük ezt a filmet. Átlago... Több
Vin Diesel egyik legfurcsább szerepe. Biztos, hogy kilépett a komfortzónájából, de nagyon jól állt neki ez az óvóbácsi, gyereknevelős szerep is. Vicces és pörgős akciófilm. Érdemes megnézni.
Furcsa volt Vin Diesel-t másféle szerepben is látni, nem csak a kemény akciósztáréban! Mindenesetre ez is jól állt neki! Végig jó hangulata van a filmnek!
Egyszerűen csak rossz,és szinte nézhetetlen.Beleilleszkedik a minősíthetetlen amerikai popcorn kultúrába.Gagyi,felszínes,és semmitmondó,iszonyatos sztorival.Még a hideg is kiráz.
Remek vígjáték kevés szinészi alakítással szerintem én jókat nevettem rajta de a szinészi képességet ez nekem nem mutatta meg :) Összségében a film jó de szigoruan nézve 3 csillagnál többet nem ér! Ettől függetlenül remek családi szórakozás :)
Egy rendkívül vicces és szórakoztató film. Vin Diesel puhított a kemény szerepekből ezzel a filmmel. Nagyon humoros alakítások vannak benne. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nem a legjobb Vin Dieseltől , de elfogadtam a filmet. A szereplők, a kínai, rossz szomszédok is rendben vannak. Nagyon sokat nem vártam ettől a filmtől. Vin Diesel, ha nem is neki illik ez a szerep, babysitterként nagyon jól mutat. De tényleg. A verekedés is izgalmas volt. Nem rendkívül kellemetlen az alkotás. Sőt, egyáltalán nem. Ok, mondanak a filmben pár csúnya szót, de ennek ellenére nem mondanak annyit, hogy bele lehet őrülni. Mrs.Plummer is szimpatikus, rendes volt számomra. A "vörösbébi'' is nagyon édes volt. Egyszóval szerethetők a karakterek, az akciójelenetek is fenntartották az érdeklődésem, a poénok is könnyen meg tudják kacagtatni az embert. A kacsa is a maga hápogásával jól hozta a formáját. Élvezhető film érdekes sztorival, ami nem valami új, de így is tetszett az egész.
Vicces vin dieselt ilyen szerepben látni, de nem rossz értelmében, illik hozzá. Muris kis film élvezet volt végignézni főleg azt a részt ahol a pandapéter táncot járja